Таг: Бареш

200 ВРЕЌИ ЃУБРЕ СОБРАНИ НА ИЗЛЕТНИЧКОТО МЕСТО БАРЕШ ВО АКЦИЈАТА НА ГРАЃАНИТЕ НА СВЕТИ НИКОЛЕ

200 ВРЕЌИ ЃУБРЕ СОБРАНИ НА ИЗЛЕТНИЧКОТО МЕСТО БАРЕШ ВО АКЦИЈАТА НА ГРАЃАНИТЕ НА СВЕТИ НИКОЛЕ

Членови на спортски организации, вработени во локалната самоуправа и ЈП „Комуналец“ од Свети Николе спроведоа акција за собирање на расфрланото ѓубре ...
ИЗЛЕТНИЧКИТЕ МЕСТА ЃУРИШТЕ И БАРЕШ КАЈ СВЕТИ НИКОЛЕ СЕ ПРЕПЛАВЕНИ СО ЃУБРЕ, ОД ОПШТИНАТА ВЕЛАТ ДЕКА СЕ СОБИРАЛО ЕДНАШ МЕСЕЧНО

ИЗЛЕТНИЧКИТЕ МЕСТА ЃУРИШТЕ И БАРЕШ КАЈ СВЕТИ НИКОЛЕ СЕ ПРЕПЛАВЕНИ СО ЃУБРЕ, ОД ОПШТИНАТА ВЕЛАТ ДЕКА СЕ СОБИРАЛО ЕДНАШ МЕСЕЧНО

За празниците и викендите, излетничките места Бареш и Ѓуриште на десетина километри северно од Свети Николе се посетувани од илјадници луѓе од Штип, К ...
2 / 2 НАПИСИ