Таг: бавчи

СКОПСКИ „ВОДОВОД“ АПЕЛИРА ДА НЕ СЕ ПОЛЕВААТ БАВЧИ И НИВИ СО ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, ВО САРАЈ 70 ПРОЦЕНТИ СЕ ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ

СКОПСКИ „ВОДОВОД“ АПЕЛИРА ДА НЕ СЕ ПОЛЕВААТ БАВЧИ И НИВИ СО ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, ВО САРАЈ 70 ПРОЦЕНТИ СЕ ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ

Да не се полеваат бавчи и ниви со водата за пиење, апелираат од ЈП „Водовод и канализација“. Од претпријатието велат дека изминативе денови кога темпе ...
НЕ ГИ ПОЛЕВАЈТЕ БАВЧИТЕ И НИВИТЕ СО ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ, АПЕЛИРААТ ОД СКОПСКИ „ВОДОВОД“

НЕ ГИ ПОЛЕВАЈТЕ БАВЧИТЕ И НИВИТЕ СО ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ, АПЕЛИРААТ ОД СКОПСКИ „ВОДОВОД“

ЈП „Водовод и канализација“ апелира граѓаните рационално и внимателно да ја користат водата за пиење. Од таму нагласуваат граѓаните непотребно да не ј ...
БИТОЛЧАНИ ПОЛЕВААТ БАВЧИ И ДВОРОВИ, МОЖЕ ДА СНЕМА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ

БИТОЛЧАНИ ПОЛЕВААТ БАВЧИ И ДВОРОВИ, МОЖЕ ДА СНЕМА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ

Рекордна потрошувачка на вода беше регистрирана викендот во Битола кога беа измерени 40 степени Целзиусови. Од јавното претпријатие „Водовод“ соопштиј ...
3 / 3 НАПИСИ