Таг: базен

1 2 3 4 30 / 31 НАПИСИ
БАЗЕНОТ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ ВО ПАНДЕМИЈА ПОЧНА ДА ИМ НАПЛАЌА ПО 2.000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО НА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИТЕ И ЗА 25 ОТСТО ЈА ЗГОЛЕМИ ЦЕНАТА ЗА ДЕЦАТА ОД КЛУБОВИТЕ

БАЗЕНОТ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ ВО ПАНДЕМИЈА ПОЧНА ДА ИМ НАПЛАЌА ПО 2.000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО НА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИТЕ И ЗА 25 ОТСТО ЈА ЗГОЛЕМИ ЦЕНАТА ЗА ДЕЦАТА ОД КЛУБОВИТЕ

Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје ја искористи пандемијата на коронавирусот за на пливачките клубови да им ја покачи цената на користењет ...
БАЗЕНОТ НА ПОКРИВОТ ОД ХОТЕЛ „ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ Е ДИВОГРАДБА И НЕБЕЗБЕДЕН, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС КОЦЕВСКИ

БАЗЕНОТ НА ПОКРИВОТ ОД ХОТЕЛ „ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ Е ДИВОГРАДБА И НЕБЕЗБЕДЕН, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС КОЦЕВСКИ

Новопоставениот базен на покривот од ресторанот на хотел „Интернационал“ во центарот на Велес, може сериозно да ја загрози безбедноста на посетителите ...
ШТИП ПОСТАВИ КАМЕН ТЕМЕЛНИК ЗА БАЗЕН НА ИСТОТО МЕСТО КАДЕ ПРЕД 20 ГОДИНИ ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ СПОРТСКА САЛА

ШТИП ПОСТАВИ КАМЕН ТЕМЕЛНИК ЗА БАЗЕН НА ИСТОТО МЕСТО КАДЕ ПРЕД 20 ГОДИНИ ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ СПОРТСКА САЛА

Штип постави камен темелник за затворен базен меѓу месностите Бриони, Кртеќе и Суитлак како дел од проектот за изградба на 14 базени во исто толку гра ...
ТЕТОВО ЌЕ ДОБИЕ БАЗЕН КАКО ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ ЗА ИЗГРАДБА НА 14 БАЗЕНИ ВО ДРЖАВАТА

ТЕТОВО ЌЕ ДОБИЕ БАЗЕН КАКО ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ ЗА ИЗГРАДБА НА 14 БАЗЕНИ ВО ДРЖАВАТА

Во Тетово е поставен камен темелникот на базен, кој е дел од проектот со кој во наредниот период ќе се изградат 14 базени низ земјата. Како што беше р ...
ДЕВОЈЧЕТО ОД БИТОЛА СЕ УДАВИ СПАСУВАЈЌИ ЈА БРАТУЧЕТКА Ѝ

ДЕВОЈЧЕТО ОД БИТОЛА СЕ УДАВИ СПАСУВАЈЌИ ЈА БРАТУЧЕТКА Ѝ

13-годишната Џесика Мемишовска вчера се удавила во базенот Довеџик кај Битола обидувајќи се да ја спаси својата 12-годишна братучетка, со која заедно ...
СЕ УДАВИ ДЕВОЈЧЕ ВО НЕОБЕЗБЕДЕН БАЗЕН ВО БИТОЛА ШТО НЕ Е ВО УПОТРЕБА

СЕ УДАВИ ДЕВОЈЧЕ ВО НЕОБЕЗБЕДЕН БАЗЕН ВО БИТОЛА ШТО НЕ Е ВО УПОТРЕБА

Девојче се удави во базенот „Довлеџик“ во Битола. Од Битолската полиција потврдуваат дека имаат таква пријава, а детали за случајот ќе објават подоцна ...
САЛАТА ЗА БОКС ВО СЦ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ ПРЕНАМЕНЕТА ВО БАЗЕН

САЛАТА ЗА БОКС ВО СЦ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ ПРЕНАМЕНЕТА ВО БАЗЕН

Уште еден базен од денеска е ставен во функција во СЦ „Борис Трајковски“. Овој базенот изминативе 9 години не работеше бидејќи беше пренаменет во сала ...
МАРКО ПЕЈЧИНОСКИ, КОЈ СО НЕКРОЗА НА НОГАТА ГО ПРЕПЛИВА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО, БЕСПЛАТНО ЌЕ ТРЕНИРА ВО ОХРИДСКИОТ БАЗЕН

МАРКО ПЕЈЧИНОСКИ, КОЈ СО НЕКРОЗА НА НОГАТА ГО ПРЕПЛИВА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО, БЕСПЛАТНО ЌЕ ТРЕНИРА ВО ОХРИДСКИОТ БАЗЕН

Дванаесетгодишниот Марко Пејчиноски кој лани  на 28 август со некроза на ногата го преплива Охридското Езеро, на патеката од Свети Наум до Охрид, ќе м ...
БИТОЛА ДЕСЕТ ГОДИНИ ЧЕКА ПОКРИЕН БАЗЕН, СЕ ПРАВИ ПРОЕКТ

БИТОЛА ДЕСЕТ ГОДИНИ ЧЕКА ПОКРИЕН БАЗЕН, СЕ ПРАВИ ПРОЕКТ

Изградба на покриен базен во Битола е дамнешна желба на битолчани, но и дежурно ветување пред секои избори. Осум години со ред покриен базен со олимпи ...
БЕТОНСКИ ПЛОЧИ ОД 2 ТОНА СЕ ДРЖАТ НА ДРВЕНА ГРАЃА ВО ГРАДСКИОТ БАЗЕН ВО ВЕЛЕС

БЕТОНСКИ ПЛОЧИ ОД 2 ТОНА СЕ ДРЖАТ НА ДРВЕНА ГРАЃА ВО ГРАДСКИОТ БАЗЕН ВО ВЕЛЕС

Бетонски плочки тешки скоро 2 тона се потпираат со дрвени столбови, а просториите прокиснуваат во Градскиот базен во Велес. Откако во 1979 беше изград ...
1 2 3 4 30 / 31 НАПИСИ