Таг: Бехтел и Енка

ФИРМА КОЈА ПРОИЗВЕДУВАЛА ДОЛНА ОБЛЕКА И НИКОГАШ НЕ ВРШЕЛА НАДЗОР, ДОБИ 8,3 МИЛИОНИ ЕВРА ОД 22,3-МИЛИОНСКИОТ ТЕНДЕР ЗА ЧЕТИРИТЕ АВТОПАТИ

ФИРМА КОЈА ПРОИЗВЕДУВАЛА ДОЛНА ОБЛЕКА И НИКОГАШ НЕ ВРШЕЛА НАДЗОР, ДОБИ 8,3 МИЛИОНИ ЕВРА ОД 22,3-МИЛИОНСКИОТ ТЕНДЕР ЗА ЧЕТИРИТЕ АВТОПАТИ

Домашната фирма „Електра солушн“ која до сега не работала надзор туку главна дејност ѝ била производство на долна облека доби најголем дел од 22,3-мил ...
НЕ Е ИСПРОЕКТИРАНА НИТУ ЕДНА ТРАСА ЗА ЧЕТИРИТЕ АВТОПАТИ ВРЕДНИ 1,3 МИЛИЈАРДИ ЕВРА, НИТУ ПАК Е ПОЧНАТА ЕКСПРОПРИЈАЦИЈАТА

НЕ Е ИСПРОЕКТИРАНА НИТУ ЕДНА ТРАСА ЗА ЧЕТИРИТЕ АВТОПАТИ ВРЕДНИ 1,3 МИЛИЈАРДИ ЕВРА, НИТУ ПАК Е ПОЧНАТА ЕКСПРОПРИЈАЦИЈАТА

Не е испроектирана ниту една траса од четирите автопати во должина од 110 километри вредни 1,3 милијарди евра, за кои денеска Владата потпиша договор ...
ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ СО „БЕХТЕЛ И ЕНКА“ ЗА ЧЕТИРИ АВТОПАТИ, ИЗГРАДБАТА ЌЕ ЧИНИ 1,3 МИЛИЈАРДИ ЕВРА И ТРЕБА ДА БИДАТ ГОТОВИ ЗА 5 ГОДИНИ

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ СО „БЕХТЕЛ И ЕНКА“ ЗА ЧЕТИРИ АВТОПАТИ, ИЗГРАДБАТА ЌЕ ЧИНИ 1,3 МИЛИЈАРДИ ЕВРА И ТРЕБА ДА БИДАТ ГОТОВИ ЗА 5 ГОДИНИ

Денеска во Владата беше потпишан договорот со американско-турскиот конзорциум „Бехтел и Енка“ за изградба на четири автопатски делници во должина од 1 ...
НАДЗОР НА АВТОПАТИТЕ ШТО ЌЕ ГИ ГРАДИ „БЕХТЕЛ И ЕНКА“ ЌЕ БИДЕ И КОМПАНИЈА НА ЧОВЕК КОЈ ИЗБЕГА ОД ИСТРАГА ЗА КОРУПЦИЈА ВО ЕРМЕНИЈА

НАДЗОР НА АВТОПАТИТЕ ШТО ЌЕ ГИ ГРАДИ „БЕХТЕЛ И ЕНКА“ ЌЕ БИДЕ И КОМПАНИЈА НА ЧОВЕК КОЈ ИЗБЕГА ОД ИСТРАГА ЗА КОРУПЦИЈА ВО ЕРМЕНИЈА

Во конзорциумот од четири компании што го избра Владата да врши надзор на изградбата на четирите делници од коридорите 8 и 10-д е „Евро консалтинг“ на ...
4 / 4 НАПИСИ