Таг: Биенале на архитектура

ВО ВЕНЕЦИЈА ПОКАЖАВМЕ ШТО ЗНАЧИ ЗА НАС ДОМ – СО ПРОЕКТОТ „СЕГА“ ОТВОРЕНА МАКЕДОНСКАТА ИЗЛОЖБА НА БИЕНАЛЕТО ЗА АРХИТЕКТУРА

ВО ВЕНЕЦИЈА ПОКАЖАВМЕ ШТО ЗНАЧИ ЗА НАС ДОМ – СО ПРОЕКТОТ „СЕГА“ ОТВОРЕНА МАКЕДОНСКАТА ИЗЛОЖБА НА БИЕНАЛЕТО ЗА АРХИТЕКТУРА

Најважно е што во Венеција, преку нашиот исконски поставен проект „Сега“ донесовме една синтеза за значењето на зборот „дом“, рече денеска на отворање ...
МАКЕДОНСКИОТ ПРОЕКТ „СЕГА“ ЗА ДОМ И СОЖИВОТ НА 20 МАЈ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ НА АРХИТЕКТОНСКОТО БИЕНАЛЕ ВО ВЕНЕЦИЈА

МАКЕДОНСКИОТ ПРОЕКТ „СЕГА“ ЗА ДОМ И СОЖИВОТ НА 20 МАЈ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ НА АРХИТЕКТОНСКОТО БИЕНАЛЕ ВО ВЕНЕЦИЈА

Македонскиот проект „Сега“ на група архитекти предводени од Бекир Адеми на 20 мај ќе биде претставен на 17. Биенале на архитектура во Венеција. Свечен ...
ПРОЕКТОТ „СЕГА“ НА БЕКИР АДЕМИ И ГРУПА АРХИТЕКТИ ОДИ НА БИЕНАЛЕТО НА АРХИТЕКТУРА ВО ВЕНЕЦИЈА

ПРОЕКТОТ „СЕГА“ НА БЕКИР АДЕМИ И ГРУПА АРХИТЕКТИ ОДИ НА БИЕНАЛЕТО НА АРХИТЕКТУРА ВО ВЕНЕЦИЈА

Проектот „Сега“ на група архитекти на чело со Бекир Адеми е македонски претставник на 17. Биенале на архитектура во Венеција (23 мај-29 ноември), сооп ...
НЕЛОГИЧНОСТА НА „СКОПЈЕ 2014“ ПРЕТСТАВЕНА КАКО ПРОЕКТ НА БИЕНАЛЕТО ВО ВЕНЕЦИЈА

НЕЛОГИЧНОСТА НА „СКОПЈЕ 2014“ ПРЕТСТАВЕНА КАКО ПРОЕКТ НА БИЕНАЛЕТО ВО ВЕНЕЦИЈА

Македонскиот претставник на 16. Биенале на архитектура во Венеција „Ослободување на просторот“ вчера беше официјално претставен и предизивика голем ин ...
4 / 4 НАПИСИ