Таг: Биљал Касами

1 2 3 5 10 / 46 НАПИСИ
ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОПШТИНА ТЕТОВО ДОБИЈА ЗГОЛЕМЕНА ПЛАТА ЗА 2.800 ДЕНАРИ, КАСАМИ ВЕЛИ ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ОБЕЗБЕДАТ ПРЕКУ НАПЛАТА НА ДАНОЦИ

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОПШТИНА ТЕТОВО ДОБИЈА ЗГОЛЕМЕНА ПЛАТА ЗА 2.800 ДЕНАРИ, КАСАМИ ВЕЛИ ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ОБЕЗБЕДАТ ПРЕКУ НАПЛАТА НА ДАНОЦИ

Вработените во Општина Тетово кои изминатите два дена штајкуваа ќе добијат зголемување на платите за 2.800 денари. Градоначалникот Биљал Касами кажа д ...
ОПШТИНА ТЕТОВО ТРЕБА ДА ПЛАТИ ЗАТЕЗНА КАМАТА ОД НАД МИЛИОН ЕВРА ОТИ ЕКСГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ТЕТУТА АРИФИ НЕ ПОДНЕЛА ЖАЛБА ДО СУДОТ

ОПШТИНА ТЕТОВО ТРЕБА ДА ПЛАТИ ЗАТЕЗНА КАМАТА ОД НАД МИЛИОН ЕВРА ОТИ ЕКСГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ТЕТУТА АРИФИ НЕ ПОДНЕЛА ЖАЛБА ДО СУДОТ

Општина Тетово поднела кривичната пријава против поранешната градоначалничка Теута Арифи и нејзин близок функционер, како и против судија и адвокат, з ...
МОЖНО Е НАСКОРО ТЕТОВО ДА ОДИ НА НОВИ ИЗБОРИ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНАТА

МОЖНО Е НАСКОРО ТЕТОВО ДА ОДИ НА НОВИ ИЗБОРИ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНАТА

Многу е извесно дека наскоро, за еден до два месеца, во Општина Тетово ќе се распишат нови избори за советници во Советот на Општината. Причината за о ...
НАЧЕЛНА ПОДДРШКА ЗА ГРАДСКИ ПАРК ВО ТЕТОВО, НО ИДЕЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ЗГРАДИ И ПОНАТАМУ ОСТАНУВА

НАЧЕЛНА ПОДДРШКА ЗА ГРАДСКИ ПАРК ВО ТЕТОВО, НО ИДЕЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ЗГРАДИ И ПОНАТАМУ ОСТАНУВА

Откако членовите на иницијативата „Тетово сака парк“ имаа јавна трибина со дел од советниците во Советот на Општина Тетово, сега остварија средба и со ...
ИСЕЧЕНИ ЧЕТИРИЕСЕТИНА ДРВЈА ПРИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦА ВО ЦЕНТАРОТ НА ТЕТОВО

ИСЕЧЕНИ ЧЕТИРИЕСЕТИНА ДРВЈА ПРИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦА ВО ЦЕНТАРОТ НА ТЕТОВО

Реконструкцијата на улицата Страшо Пинџур во Тетово за почна така што беа исечени 40-на поголеми и помали дрвја кои беа на тротоарите, што предизвика ...
ОПШТИНА ТЕТОВО ОБЈАВИ ЛИСТА СО 78 ХОНОРАРЦИ КОИ ГИ АНГАЖИРАЛА ВО ИЗМИНАТИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

ОПШТИНА ТЕТОВО ОБЈАВИ ЛИСТА СО 78 ХОНОРАРЦИ КОИ ГИ АНГАЖИРАЛА ВО ИЗМИНАТИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

Откако стана градоначалник на Тетово, Билал Касами најави поголема транспарентност во работењето и дека на секои три месеци ќе ги објавува имињата на ...
ТЕТОВСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАСАМИ НАЈАВИ ДЕКА СО КАМЕРИ ЌЕ СЕ СЛЕДИ КОЈ ФРЛА ЃУБРЕ НАДВОР ОД КОНТЕЈНЕРИ

ТЕТОВСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАСАМИ НАЈАВИ ДЕКА СО КАМЕРИ ЌЕ СЕ СЛЕДИ КОЈ ФРЛА ЃУБРЕ НАДВОР ОД КОНТЕЈНЕРИ

На првиот ден на пролетта и по повод Светскиот ден на планетата Земја, тетовскиот градоначалник Билал Касами почна акција за чистење на градот. Заедно ...
ЌЕ СЕ ПРАВИ НОВ ПЛАН ЗА ПРОСТОРОТ КАЈ „ШИК ЈЕЛАК“, ЌЕ ИМА ПОМАЛКУ ОД 30 ЗГРАДИ, НАЈАВИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КАСАМИ

ЌЕ СЕ ПРАВИ НОВ ПЛАН ЗА ПРОСТОРОТ КАЈ „ШИК ЈЕЛАК“, ЌЕ ИМА ПОМАЛКУ ОД 30 ЗГРАДИ, НАЈАВИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КАСАМИ

Изминатиов период во Тетово се одржаа две јавни дебати поврзани со идното урбанистичко уредување на градот. На првата, организирана од страна на Општи ...
ОПШТИНА ТЕТОВО ИМА ДОЛГ ОД НАД СЕДУМ МИЛИОНИ ЕВРА СО ИЗВРШНИ РЕШЕНИЈА, КАЖА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КАСАМИ

ОПШТИНА ТЕТОВО ИМА ДОЛГ ОД НАД СЕДУМ МИЛИОНИ ЕВРА СО ИЗВРШНИ РЕШЕНИЈА, КАЖА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КАСАМИ

Градоначалникот на Тетово, Билал Касами, даде отчет за сработеното во првите 100 дена на функцијата. Рече дека е горд што успеал, заедно со сите врабо ...
ОСУМ ЛИЦА РАБОТЕЛЕ ВО КАБИНЕТОТ НА ТЕТОВСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАСАМИ ЗА МЕСЕЧЕН ХОНОРАР ОД 10 ДЕНАРИ

ОСУМ ЛИЦА РАБОТЕЛЕ ВО КАБИНЕТОТ НА ТЕТОВСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАСАМИ ЗА МЕСЕЧЕН ХОНОРАР ОД 10 ДЕНАРИ

Градоначалникот на Тетово, Билал Касами, неодамна го објави списокот на 544 лица со кои неговата претходничка Теута Арифи склучила 811 договори за дел ...
1 2 3 5 10 / 46 НАПИСИ