Таг: Биљал Касами

1 2 3 4 7 20 / 61 НАПИСИ
КАСАМИ НАЈАВИ ПРОМЕНА НА ИМИЊАТА НА НЕКОИ ТЕТОВСКИ УЛИЦИ, ОПОЗИЦИЈАТА ВЕЛИ ДЕКА ИМА ПОВАЖНИ ПРОБЛЕМИ ЗА РЕШАВАЊЕ

КАСАМИ НАЈАВИ ПРОМЕНА НА ИМИЊАТА НА НЕКОИ ТЕТОВСКИ УЛИЦИ, ОПОЗИЦИЈАТА ВЕЛИ ДЕКА ИМА ПОВАЖНИ ПРОБЛЕМИ ЗА РЕШАВАЊЕ

Не загадениот воздух, ниту недостатокот на вода за пиење или сообраќајниот хаос во градот, главна тема на предизборната кампања за Советот на Општина ...
ПО ЕДНА ГОДИНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ГОТОВА ТЕТОВСКАТА ГЛАВНА УЛИЦА СТРАШО ПИНЏУР

ПО ЕДНА ГОДИНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ГОТОВА ТЕТОВСКАТА ГЛАВНА УЛИЦА СТРАШО ПИНЏУР

По речиси 11 месеци реконструкција, градоначалникот на Општина Тетово Билал Касами денеска ја предаде во употреба улицата Страшо Пинџур во Тетово која ...
ВЛАДАТА МУ ГИ ОДЗЕДЕ ИНГЕРЕНЦИИТЕ НА КАСАМИ ДА НАЗНАЧУВА ДИРЕКТОР НА ТЕТОВСКАТА ГИМНАЗИЈА, ТОЈ ОБВИНИ ДЕКА ДУИ СЕ ОДМАЗДУВА ОТИ ИЗГУБИ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

ВЛАДАТА МУ ГИ ОДЗЕДЕ ИНГЕРЕНЦИИТЕ НА КАСАМИ ДА НАЗНАЧУВА ДИРЕКТОР НА ТЕТОВСКАТА ГИМНАЗИЈА, ТОЈ ОБВИНИ ДЕКА ДУИ СЕ ОДМАЗДУВА ОТИ ИЗГУБИ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

Министерството за образование и наука донесе одлука за одземање на ингеренциите на Општина Тетово за именување и разрешување на директор на гимназијат ...
КАСАМИ САКА ОД УТРЕ ДА ИМ ЗАБРАНИ ВЛЕЗ ВО ТЕТОВО НА ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ, ПОЛИЦИЈАТА НЕГИРА ДЕКА ДАЛА СОГЛАСНОСТ

КАСАМИ САКА ОД УТРЕ ДА ИМ ЗАБРАНИ ВЛЕЗ ВО ТЕТОВО НА ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ, ПОЛИЦИЈАТА НЕГИРА ДЕКА ДАЛА СОГЛАСНОСТ

Градоначалникот на Тетово, Билал Касами, сака од утре да им забрани влез во градот на превозниците. Тие ќе треба патниците да ги донесат до предградие ...
ТЕТОВО НА 20 АВГУСТ ОДИ НА ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ, ВО МЕЃУВРЕМЕ СЕ УТВРДУВА КОЈ ЗГРЕШИЛ ПОРАДИ ШТО СЕ РАСПУШТИ СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА

ТЕТОВО НА 20 АВГУСТ ОДИ НА ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ, ВО МЕЃУВРЕМЕ СЕ УТВРДУВА КОЈ ЗГРЕШИЛ ПОРАДИ ШТО СЕ РАСПУШТИ СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА

Само по 8 месеци од завршувањето на локалните избори во Општина Тетово, повторно ќе има избори. Советот на Општина Тетово не успеа на време да ја доне ...
ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОПШТИНА ТЕТОВО ДОБИЈА ЗГОЛЕМЕНА ПЛАТА ЗА 2.800 ДЕНАРИ, КАСАМИ ВЕЛИ ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ОБЕЗБЕДАТ ПРЕКУ НАПЛАТА НА ДАНОЦИ

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОПШТИНА ТЕТОВО ДОБИЈА ЗГОЛЕМЕНА ПЛАТА ЗА 2.800 ДЕНАРИ, КАСАМИ ВЕЛИ ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ОБЕЗБЕДАТ ПРЕКУ НАПЛАТА НА ДАНОЦИ

Вработените во Општина Тетово кои изминатите два дена штајкуваа ќе добијат зголемување на платите за 2.800 денари. Градоначалникот Биљал Касами кажа д ...
ОПШТИНА ТЕТОВО ТРЕБА ДА ПЛАТИ ЗАТЕЗНА КАМАТА ОД НАД МИЛИОН ЕВРА ОТИ ЕКСГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ТЕТУТА АРИФИ НЕ ПОДНЕЛА ЖАЛБА ДО СУДОТ

ОПШТИНА ТЕТОВО ТРЕБА ДА ПЛАТИ ЗАТЕЗНА КАМАТА ОД НАД МИЛИОН ЕВРА ОТИ ЕКСГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ТЕТУТА АРИФИ НЕ ПОДНЕЛА ЖАЛБА ДО СУДОТ

Општина Тетово поднела кривичната пријава против поранешната градоначалничка Теута Арифи и нејзин близок функционер, како и против судија и адвокат, з ...
МОЖНО Е НАСКОРО ТЕТОВО ДА ОДИ НА НОВИ ИЗБОРИ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНАТА

МОЖНО Е НАСКОРО ТЕТОВО ДА ОДИ НА НОВИ ИЗБОРИ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНАТА

Многу е извесно дека наскоро, за еден до два месеца, во Општина Тетово ќе се распишат нови избори за советници во Советот на Општината. Причината за о ...
НАЧЕЛНА ПОДДРШКА ЗА ГРАДСКИ ПАРК ВО ТЕТОВО, НО ИДЕЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ЗГРАДИ И ПОНАТАМУ ОСТАНУВА

НАЧЕЛНА ПОДДРШКА ЗА ГРАДСКИ ПАРК ВО ТЕТОВО, НО ИДЕЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ЗГРАДИ И ПОНАТАМУ ОСТАНУВА

Откако членовите на иницијативата „Тетово сака парк“ имаа јавна трибина со дел од советниците во Советот на Општина Тетово, сега остварија средба и со ...
ИСЕЧЕНИ ЧЕТИРИЕСЕТИНА ДРВЈА ПРИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦА ВО ЦЕНТАРОТ НА ТЕТОВО

ИСЕЧЕНИ ЧЕТИРИЕСЕТИНА ДРВЈА ПРИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦА ВО ЦЕНТАРОТ НА ТЕТОВО

Реконструкцијата на улицата Страшо Пинџур во Тетово за почна така што беа исечени 40-на поголеми и помали дрвја кои беа на тротоарите, што предизвика ...
1 2 3 4 7 20 / 61 НАПИСИ