Таг: блокирање

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ БЛОКИРА СМЕТКИ АКО ДО 10 НОЕМВРИ НЕ СЕ ПЛАТИ ДАНОК НА ИМОТ ЗА 2019 И 2020  

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ БЛОКИРА СМЕТКИ АКО ДО 10 НОЕМВРИ НЕ СЕ ПЛАТИ ДАНОК НА ИМОТ ЗА 2019 И 2020  

На граѓаните кои немаат платено данок на имот за 2019 и 2020 ќе им бидат блокирани сметките, велат од Град Скопје. Од Градот им даваат рок обврските д ...
СО ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ ЗА ПРВПАТ ИМАМЕ МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК РАМНОПРАВЕН ВО ЕУ, НЕМА НИКАКВИ ФУСНОТИ НИТУ БУГАРИЗАЦИЈА, ВЕЛИ ОСМАНИ

СО ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ ЗА ПРВПАТ ИМАМЕ МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК РАМНОПРАВЕН ВО ЕУ, НЕМА НИКАКВИ ФУСНОТИ НИТУ БУГАРИЗАЦИЈА, ВЕЛИ ОСМАНИ

Со сета одговорност кажувам дека ова што го имаме е добар предлог и ги демантирам сите шпекулации кои вчера се појавија во врска со јазикот, дека ќе н ...
ЗА ЕДЕН ДОЛАР КУПУВАЛЕ АВИОБИЛЕТИ ОД ЛАЖЕН САЈТ, БАНКИТЕ ПРЕПЛАВЕНИ СО БАРАЊА ЗА БЛОКИРАЊЕ НА КАРТИЧКИ

ЗА ЕДЕН ДОЛАР КУПУВАЛЕ АВИОБИЛЕТИ ОД ЛАЖЕН САЈТ, БАНКИТЕ ПРЕПЛАВЕНИ СО БАРАЊА ЗА БЛОКИРАЊЕ НА КАРТИЧКИ

Граѓани вчера масовно купуваа авионски билети од лажна интернет страна, а кога сфатиле дека станува збор за измама вртеле во банките да им ги блокираа ...
3 / 3 НАПИСИ