Таг: Бојан Лазаревски

ВЛАДАТА ГО ИЗБРА БОЈАН ЛАЗАРЕВСКИ ЗА ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ СО МАНДАТ ОД ДВЕ ГОДИНИ

ВЛАДАТА ГО ИЗБРА БОЈАН ЛАЗАРЕВСКИ ЗА ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ СО МАНДАТ ОД ДВЕ ГОДИНИ

Владата го избра Бојан Лазаревски за директор на Агенцијата за филм со мандат од две години. Избран е на 9 февруари на владина седница, но владата таа ...
БОЈАН ЛАЗАРЕВСКИ Е НОВ В. Д. ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

БОЈАН ЛАЗАРЕВСКИ Е НОВ В. Д. ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Бојан Лазаревски е именуван за вршител на должност директор на Агенцијата за филм, одлучи владата на денешната седница. Лазаревски досега беше член на ...
2 / 2 НАПИСИ