Таг: болен

МИЈАЛКОВ СЕ ПОЈАВИ ВО ОБВИНИТЕЛСТВО ДА СИ ГО ЗЕМЕ РЕШЕНИЕТО ЗА КУЌЕН ПРИТВОР

МИЈАЛКОВ СЕ ПОЈАВИ ВО ОБВИНИТЕЛСТВО ДА СИ ГО ЗЕМЕ РЕШЕНИЕТО ЗА КУЌЕН ПРИТВОР

Сашо Мијалков, кој исчезна и го немаше никаде два дена, се појави пред Обвинителството за организиран криминал и корупција да си го подигне решението ...
БОЛНИ И ИЗНЕМОШТЕНИ СОПРУЖНИЦИ ОД СИРОМАШТИЈА ОРААТ СО МАГАРЕ И БЕРАТ ШИПИНКИ ЗА ДА КУПАТ СОЛ И ШЕЌЕР

БОЛНИ И ИЗНЕМОШТЕНИ СОПРУЖНИЦИ ОД СИРОМАШТИЈА ОРААТ СО МАГАРЕ И БЕРАТ ШИПИНКИ ЗА ДА КУПАТ СОЛ И ШЕЌЕР

Во невидена беда и сиромаштија живее семејството Димковиќ од планинското село Алгуња, во маалото Татариновац, кое се наоѓа во Општина Старо Нагоричане ...
ХОЛАНДСКА ФОНДАЦИЈА ИМ ИСПОЛНУВА ПОСЛЕДНА ЖЕЛБА НА СМРТНО БОЛНИ ДА ЈА ВИДАТ ИЗЛОЖБАТА НА РЕМБРАНТ

ХОЛАНДСКА ФОНДАЦИЈА ИМ ИСПОЛНУВА ПОСЛЕДНА ЖЕЛБА НА СМРТНО БОЛНИ ДА ЈА ВИДАТ ИЗЛОЖБАТА НА РЕМБРАНТ

Хуманитарна организација која на смртно болни лица овозможува да го посетат Рајксмузеум во Амстердам за последен пат, вели дека за големата изложба на ...
3 / 3 НАПИСИ