Таг: Бритни Грајнер

РУСИЈА ОТВОРЕНА ЗА ПРЕГОВОРИ ЗА РАЗМЕНА НА КОШАРКАРКАТА ГРАЈНЕР ЗА ШВЕРЦЕР НА ОРУЖЈЕ

РУСИЈА ОТВОРЕНА ЗА ПРЕГОВОРИ ЗА РАЗМЕНА НА КОШАРКАРКАТА ГРАЈНЕР ЗА ШВЕРЦЕР НА ОРУЖЈЕ

Русија кажа дека е отворена за преговори за размена на затвореници, ден откако американската кошаркарка Бритни Грајнер беше осудена на девет години за ...
АМЕРИКАНСКАТА КОШАРКАРКА ГРАЈНЕР ОСУДЕНА НА ДЕВЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ВО РУСИЈА ЗА ПОСЕДУВАЊЕ ДРОГА

АМЕРИКАНСКАТА КОШАРКАРКА ГРАЈНЕР ОСУДЕНА НА ДЕВЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ВО РУСИЈА ЗА ПОСЕДУВАЊЕ ДРОГА

Рускиот суд ја осуди американската кошаркарка Бритни Грајнер на девет години затвор за обвиненија поврзани со поседување дрога. Таа исто така мора да ...
САД И РУСИЈА ДОГОВАРААТ РАЗМЕНА НА ЗАТВОРЕНИЦИ, ШТО ЌЕ ЈА ВКЛУЧИ КОШАРКАРКАТА БРИТНИ ГРАЈНЕР

САД И РУСИЈА ДОГОВАРААТ РАЗМЕНА НА ЗАТВОРЕНИЦИ, ШТО ЌЕ ЈА ВКЛУЧИ КОШАРКАРКАТА БРИТНИ ГРАЈНЕР

Администрацијата на Џо Бајден дала „значајна понуда“ за враќање на двајца Американци затворени во Русија, изјави државниот секретар Ентони Блинкен. Из ...
3 / 3 НАПИСИ