Таг: Бруно Ганц

МЕСЕЦ НА БРУНО ГАНЦ И КИРИЛ ЦЕНЕВСКИ ВО КИНОТЕКАТА

МЕСЕЦ НА БРУНО ГАНЦ И КИРИЛ ЦЕНЕВСКИ ВО КИНОТЕКАТА

Кинотека на Македонија најави богата програма за наредниот месец, со посебен акцент на кариерите на неодамна починатиот германски актер Бруно Ганц и н ...
ПОЧИНА СЛАВНИОТ ГЕРМАНСКИ АКТЕР БРУНО ГАНЦ, КОЈ ГЛУМЕШЕ АНГЕЛ И ХИТЛЕР

ПОЧИНА СЛАВНИОТ ГЕРМАНСКИ АКТЕР БРУНО ГАНЦ, КОЈ ГЛУМЕШЕ АНГЕЛ И ХИТЛЕР

  Актерт Бруно Ганц, лицето-икона за современата германска кинематографија, кој се вивна до светска слава со авторите како Вим Вендерс и Фолке ...
2 / 2 НАПИСИ