Таг: брз тест

НЕВАКЦИНИРАНИТЕ ТУРИСТИ КОИ СЕ ВРАЌААТ ОД ГРЧКИТЕ ОСТРОВИ МОРА ДА ПРИЛОЖАТ КОВИД ТЕСТ

НЕВАКЦИНИРАНИТЕ ТУРИСТИ КОИ СЕ ВРАЌААТ ОД ГРЧКИТЕ ОСТРОВИ МОРА ДА ПРИЛОЖАТ КОВИД ТЕСТ

Туристите кои не се вакцинирани против ковид-19 и кои се враќаат во Грција од островите, ќе мора да приложат негативен ПЦР тест или брз тест пред да с ...
БРЗИТЕ КОВИД ТЕСТОВИ ГИ ЗАКАЖУВА МАТИЧЕН ЛЕКАР ПРЕКУ МОЈ ТЕРМИН, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

БРЗИТЕ КОВИД ТЕСТОВИ ГИ ЗАКАЖУВА МАТИЧЕН ЛЕКАР ПРЕКУ МОЈ ТЕРМИН, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Брзите тестови за ковид-19 кои се достапни на шест пункта во Скопје, ги закажува матичниот лекар според претходно опреден алгоритам преку Мој термин, ...
2 / 2 НАПИСИ