Таг: Бубамара

СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ПОРАКИ ШТО ГИ ДОБИВААТ МЛАДИ ДЕВОЈКИ СЕ ИЗЛОЖЕНИ НА ТЕТОВСКИОТ ПЛОШТАД

СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ПОРАКИ ШТО ГИ ДОБИВААТ МЛАДИ ДЕВОЈКИ СЕ ИЗЛОЖЕНИ НА ТЕТОВСКИОТ ПЛОШТАД

Младите девојки на возраст од 18 до 25 години во голема мера се изложени на сексуално вознемирување, велат податоците на невладината организација Цент ...
РАДИО „БУБАМАРА“ Е НАЈСЛУШАНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ СПОРЕД ИСТРАЖУВАЊЕТО НА АВМУ

РАДИО „БУБАМАРА“ Е НАЈСЛУШАНА СТАНИЦА ВО СКОПЈЕ СПОРЕД ИСТРАЖУВАЊЕТО НА АВМУ

Радио „Бубамара“ е најслушана регионална станица и во последниот квартал на 2020 година,  покажуваат податоците на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни ...
2 / 2 НАПИСИ