Таг: Буџет на Република Македонија

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ ПОТРОШИ 12 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ОБНОВА И ДОГРАДБА НА БОЛНИЦАТА ВО ГОСТИВАР

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ ПОТРОШИ 12 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ОБНОВА И ДОГРАДБА НА БОЛНИЦАТА ВО ГОСТИВАР

За реновирање и доградба на општата болница во Гостивар Министерството за здравство планира да потроши 733 милиони денари или околу 12 милиони евра. О ...
ВЛАДАТА СКРАТИ 797.000 ЕВРА ЗА БОЛНИТЕ ОД РЕТКИ БОЛЕСТИ

ВЛАДАТА СКРАТИ 797.000 ЕВРА ЗА БОЛНИТЕ ОД РЕТКИ БОЛЕСТИ

Со одлука на Владата од 20 септември годинава се намалуваат средствата во Програмата за лекување ретки болести за 2016 година за 49 милиони денари, ил ...
2 / 2 НАПИСИ