Таг: бугарска лична карта

ПЕТРОВСКА ОД СДСМ ПОКАЖА БУГАРСКА ЛИЧНА КАРТА НА ДАНИЕЛА АРСОВСКА ОД ПЕТРИЧ, СО БРОЈ, ДАТА НА РАЃАЊЕ И БОЈА НА ОЧИТЕ

ПЕТРОВСКА ОД СДСМ ПОКАЖА БУГАРСКА ЛИЧНА КАРТА НА ДАНИЕЛА АРСОВСКА ОД ПЕТРИЧ, СО БРОЈ, ДАТА НА РАЃАЊЕ И БОЈА НА ОЧИТЕ

Пратеничката од СДСМ и поранешен заменик-министер за внатрешни работи Славјанка Петровска денеска на прес-конференција објави и бугарска лична карта ш ...
1 / 1 НАПИСИ