Таг: булинг

СМАЧЕНО МИ Е ДА МЕ ВЛЕЧАТ НИЗ ИНТЕРНЕТ ПОРАДИ МОЕТО ТЕЛО, СЕ ОТКАЖУВАМ, РЕЧЕ ПЕЈАЧКАТА ЛИЗО

СМАЧЕНО МИ Е ДА МЕ ВЛЕЧАТ НИЗ ИНТЕРНЕТ ПОРАДИ МОЕТО ТЕЛО, СЕ ОТКАЖУВАМ, РЕЧЕ ПЕЈАЧКАТА ЛИЗО

Американската поп пејачка Лизо објави дека се откажува, затоа што ѝ е смачено од онлајн коментарите за нејзиниот изглед и карактер, без да појасни дал ...
ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО ПРИЈАВИЛЕ 40 ОТСТО ОД АНКЕТИРАНИТЕ ОСНОВЦИ ВО КУМАНОВСКИТЕ УЧИЛИШТА

ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО ПРИЈАВИЛЕ 40 ОТСТО ОД АНКЕТИРАНИТЕ ОСНОВЦИ ВО КУМАНОВСКИТЕ УЧИЛИШТА

Врсничкото насилство во кумановските училишта е во голем пораст покажа анкетата меѓу учениците, која на крајот на минатата година ја спроведе општинск ...
НАСТАВНИЧКА МАЛТРЕТИРАЛА НАГЛУВ И УЧЕНИК СО ДИСЛЕКСИЈА, НАСИЛСТВАТА ГИ РЕШАВААТ ШКОЛСКИТЕ СТРУЧНИ СЛУЖБИ ВО КОИ РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА НЕМААТ ДОВЕРБА

НАСТАВНИЧКА МАЛТРЕТИРАЛА НАГЛУВ И УЧЕНИК СО ДИСЛЕКСИЈА, НАСИЛСТВАТА ГИ РЕШАВААТ ШКОЛСКИТЕ СТРУЧНИ СЛУЖБИ ВО КОИ РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА НЕМААТ ДОВЕРБА

Државниот просветен инспекторат не води посебна статистика за пријави на насилство од наставник врз ученик во училиштата, туку секој случај ...
ЕДНА ТРЕТИНА ОД АДОЛЕСЦЕНТИТЕ И ЕДНА ТРЕТИНА ОД ТРУДНИЦИТЕ ВО ЗЕМЈАВА СЕ ДЕПРЕСИВНИ, ВЕЛИ КЛИНИКАТА ЗА ПСИХИЈАТРИЈА

ЕДНА ТРЕТИНА ОД АДОЛЕСЦЕНТИТЕ И ЕДНА ТРЕТИНА ОД ТРУДНИЦИТЕ ВО ЗЕМЈАВА СЕ ДЕПРЕСИВНИ, ВЕЛИ КЛИНИКАТА ЗА ПСИХИЈАТРИЈА

Кај една третина од адолесцентите и кај една третина од бремените жени во земјава се јавуваат депресивност и анксиозност, покажаа испитувањата на Клин ...
ДИРЕКТОРИТЕ НИ СЕ ЗАКАНУВАА КОЈА ЈАВНО ОБЈАВИВМЕ ДЕКА ИМА БУЛИНГ ВО ШКОЛИТЕ

ДИРЕКТОРИТЕ НИ СЕ ЗАКАНУВАА КОЈА ЈАВНО ОБЈАВИВМЕ ДЕКА ИМА БУЛИНГ ВО ШКОЛИТЕ

Младинската организација Сојуз на средношколци на Република Северна Македонија иако постои неполни две години, веќе се зафати со детектирање и решавањ ...
5 / 5 НАПИСИ