Таг: д-р Ален Георгијев

ШТИПСКАТА БОЛНИЦА КУПИ НОВ АПАРАТ ЗА АНЕСТЕЗИЈА, НО НА СЕРВИС СЕ ТОМОГРАФОТ И АНГИОГРАФОТ

ШТИПСКАТА БОЛНИЦА КУПИ НОВ АПАРАТ ЗА АНЕСТЕЗИЈА, НО НА СЕРВИС СЕ ТОМОГРАФОТ И АНГИОГРАФОТ

Од денеска, во Клиничката болница во Штип почна да се користи новиот апарат за анестезија, за кој, директорот Ален Георгијев рече дека е набавен со со ...
41-ГОДИШНА ЖЕНА ПОЧИНА ОД КОВИД-19 ОТКАКО ДВА ДЕНА БАРАЛА КИСЛОРОД ОД СЕСТРИТЕ ВО ШТИПСКАТА БОЛНИЦА, ЌЕ ИСТРАЖУВААТ ЗДРАВСТВЕНИ ИНСПЕКТОРИ

41-ГОДИШНА ЖЕНА ПОЧИНА ОД КОВИД-19 ОТКАКО ДВА ДЕНА БАРАЛА КИСЛОРОД ОД СЕСТРИТЕ ВО ШТИПСКАТА БОЛНИЦА, ЌЕ ИСТРАЖУВААТ ЗДРАВСТВЕНИ ИНСПЕКТОРИ

Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДЦЗИ) во моментов спроведува вонреден инспекциски надзор во Клиничката болница во Штип, за случајот со 4 ...
2 / 2 НАПИСИ