Таг: Данило Коцевски

ПОЧИНА НОВИНАРОТ И ХРОНИЧАР НА СКОПЈЕ ДАНИЛО КОЦЕВСКИ

ПОЧИНА НОВИНАРОТ И ХРОНИЧАР НА СКОПЈЕ ДАНИЛО КОЦЕВСКИ

Новинарот и публицист Данило Коцевски, кого скопјани веќе со децении го знаат како легенда на Скопје, почина на 73 години, по кратко боледувања, а пог ...
БОЕМИТЕ НА СНЕГ ВЛЕГУВАЛЕ ВО ЕЗЕРЦЕ, А ОД МОСТОТ ИМ СВИРЕЛЕ ВИОЛИНИ, ОТКРИ ДАНИЛО КОЦЕВСКИ СО „СКОПСКИ ЛЕГЕНДИ“

БОЕМИТЕ НА СНЕГ ВЛЕГУВАЛЕ ВО ЕЗЕРЦЕ, А ОД МОСТОТ ИМ СВИРЕЛЕ ВИОЛИНИ, ОТКРИ ДАНИЛО КОЦЕВСКИ СО „СКОПСКИ ЛЕГЕНДИ“

Новинарот и публицист Данило Коцевски, кого скопјани веќе со децении го знаат како легенда на Скопје, ја промовираше најновата книга со токму таков на ...
2 / 2 НАПИСИ