Таг: Дарко Димовски

ПОЧИНА ДАРКО ДИМОВСКИ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОЈУЗОТ НА СИНДИКАТИ

ПОЧИНА ДАРКО ДИМОВСКИ, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОЈУЗОТ НА СИНДИКАТИ

По кусо боледување, почина Дарко Димовски, претседателот на Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ), соопшти Синдикатот. Имаше 45 години. „Колег ...
СИНДИКАТОТ ТВРДИ ДЕКА ДИРЕКТОРОТ НА „ВОДОВОД“ Е ОСУДЕН ЗА НАПАД СО НОЖ И ПСИХИЧКИ НЕ Е ДОБАР, МИТОВСКИ ВЕЛИ ДЕКА ЛАЖАТ

СИНДИКАТОТ ТВРДИ ДЕКА ДИРЕКТОРОТ НА „ВОДОВОД“ Е ОСУДЕН ЗА НАПАД СО НОЖ И ПСИХИЧКИ НЕ Е ДОБАР, МИТОВСКИ ВЕЛИ ДЕКА ЛАЖАТ

В. д. директорот на ЈП „Водовод и канализација“ Марјанче Митовски е осуден за напад со нож при што нанел тешки телесни повреди, тврди Дарко Димовски о ...
ПИКОЛОМИНИ ЗА МОДЕРНО СКОПЈЕ

ПИКОЛОМИНИ ЗА МОДЕРНО СКОПЈЕ

Дај им пари. И не чепкај ги копчињата. ...
ЖЕЛБОТЕКА

ЖЕЛБОТЕКА

Ионака сите дремете на Фејсбук, читајте дека премиерот има план. ...
СИНДИКАЛЦИТЕ НЕ ИЗБРАА ЛИДЕР, КОНГРЕСОТ ПРЕКИНАТ

СИНДИКАЛЦИТЕ НЕ ИЗБРАА ЛИДЕР, КОНГРЕСОТ ПРЕКИНАТ

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) денес не успеа да избере претседател. На вонредниот конгрес денес во Охрид, дел од синдикалците бурно реагир ...
МИТРЕВСКИ НАСИЛНО ВЛЕЗЕ ВО СИНДИКАТОТ, ПОВРЕДЕН В.Д. ЛИДЕРОТ ДИМОВСКИ

МИТРЕВСКИ НАСИЛНО ВЛЕЗЕ ВО СИНДИКАТОТ, ПОВРЕДЕН В.Д. ЛИДЕРОТ ДИМОВСКИ

Приврзаниците на разрешениот претседател на Синдикатот Живко Митревски со сила ги избркаа преставниците на 4-тирите гранковни синдикати кои ја имаа за ...
НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ЌЕ ИСПИТУВА ЗОШТО ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР НЕ ГО ВПИШУВА НОВИОТ СИНДИКАЛЕН ЛИДЕР

НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ЌЕ ИСПИТУВА ЗОШТО ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР НЕ ГО ВПИШУВА НОВИОТ СИНДИКАЛЕН ЛИДЕР

Народниот правобранител Иџет Мемети ќе отвори предмет за да ги утврди причините поради кои не се врши упис на в.д синдикалниот лидер Дарко Димовски во ...
МИТРЕВСКИ СМЕНЕТ, НОВ ЛИДЕР НА СИНДИКАТОТ Е ДАРКО ДИМОВСКИ

МИТРЕВСКИ СМЕНЕТ, НОВ ЛИДЕР НА СИНДИКАТОТ Е ДАРКО ДИМОВСКИ

Живко Митревски не е веќе претседател на Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ). Тој е сменет на седницата на Советот на 13 ноември, а за в.д. син ...
8 / 8 НАПИСИ