Таг: даски

ГРАД СКОПЈЕ СТАВА ДАСКИ НА КЛУПИТЕ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА ОТКАКО САКАМДАКАЖАМ.МК ОБЈАВИ ФОТОРЕПОРТАЖА ОД РАСПАДНАТИОТ ЦЕНТАР

ГРАД СКОПЈЕ СТАВА ДАСКИ НА КЛУПИТЕ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА ОТКАКО САКАМДАКАЖАМ.МК ОБЈАВИ ФОТОРЕПОРТАЖА ОД РАСПАДНАТИОТ ЦЕНТАР

Екипи од Град Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ од утрово поставуваат нови даски на клупите на Плоштад Македонија. Половина од клупите на централниот ...
УКРАДЕНИ ДАСКИТЕ ОД КЛУПИТЕ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ

УКРАДЕНИ ДАСКИТЕ ОД КЛУПИТЕ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ

Половина од клупите поставени на Плоштадот Македонија во Скопје ги нема. Од секоја втора клупа во центарот на градот се украдени даските и сега само с ...
2 / 2 НАПИСИ