Таг: давачки

БРАНИТЕЛИТЕ ВО ВОЈНАТА ВО 2001 ОД КАРБИНЦИ ОСЛОБОДЕНИ ОД ОПШТИНСКИТЕ ДАВАЧКИ, ШТИП 4 МЕСЕЦИ ГО АНАЛИЗИРА ПРЕДЛОГОТ

БРАНИТЕЛИТЕ ВО ВОЈНАТА ВО 2001 ОД КАРБИНЦИ ОСЛОБОДЕНИ ОД ОПШТИНСКИТЕ ДАВАЧКИ, ШТИП 4 МЕСЕЦИ ГО АНАЛИЗИРА ПРЕДЛОГОТ

На предлог на опозицијата, Советот на Општина Карбинци едногласно донесе одлука бранителите од воениот конфликт во 2001 да бидат ослободени од комунал ...
ВЛАДАТА ЌЕ РАСПРАВА ДА ГО ОСЛОБОДИ ИЏЕ ОД ДАВАЧКИ ЗА КОЛАТА

ВЛАДАТА ЌЕ РАСПРАВА ДА ГО ОСЛОБОДИ ИЏЕ ОД ДАВАЧКИ ЗА КОЛАТА

Владата на денешната седница ќе расправа за барањето на најдобриот македонски автотркач Игор Стефановски - Иџе за ослободување од давачки за набавка н ...
2 / 2 НАПИСИ