Таг: дефект

1 2 3 5 10 / 50 НАПИСИ
ПЕШТАНИ БЕЗ ВОДА, ВРАБОТЕНИТЕ ВО ХОТЕЛ ГИ НОСЕЛЕ ТУРИСТИТЕ НА ТУШИРАЊЕ ДОМА, НЕКОИ ПОЛНЕЛЕ ВОДА СО КОФИ ОД ЕЗЕРОТО

ПЕШТАНИ БЕЗ ВОДА, ВРАБОТЕНИТЕ ВО ХОТЕЛ ГИ НОСЕЛЕ ТУРИСТИТЕ НА ТУШИРАЊЕ ДОМА, НЕКОИ ПОЛНЕЛЕ ВОДА СО КОФИ ОД ЕЗЕРОТО

Дефект на водоснабдувачката мрежа во Пештани ги остави туристите во хотел „Десарет“ без вода 24 часа. Во хотелот претежно се сместени Срби, кои револт ...
СО ГОДИНИ ИМА ДЕФЕКТИ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА НА УЛИЦА ВО ВЕЛЕС ПОРАДИ ЛЕГАЛИЗИРАНИТЕ ПРЕНАМЕНИ НА ГАРАЖИТЕ ВО ДУЌАНИ И ПОСТАВУВАЊЕ БИЛБОРДИ

СО ГОДИНИ ИМА ДЕФЕКТИ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА НА УЛИЦА ВО ВЕЛЕС ПОРАДИ ЛЕГАЛИЗИРАНИТЕ ПРЕНАМЕНИ НА ГАРАЖИТЕ ВО ДУЌАНИ И ПОСТАВУВАЊЕ БИЛБОРДИ

Дефектите кои се случуваа на улицата Благој Ѓорев кај Панини во неколку наврати изминатите години биле поради нивелацијата на земјата создадена од пре ...
НОРМАЛИЗИРАНО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО БИТОЛА, НОВАЦИ И МОГИЛА, НО НЕПОВРАТНО СЕ ИЗГУБИ МНОГУ ВОДА

НОРМАЛИЗИРАНО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО БИТОЛА, НОВАЦИ И МОГИЛА, НО НЕПОВРАТНО СЕ ИЗГУБИ МНОГУ ВОДА

Екипите на Јавното претпријатие „Водовод“ од Битола, по повеќе од десет часа работа на терен, доцна синоќа, го санираа дефектот на водоводната мрежа и ...
ПОЛОВИНА БИТОЛА, КАКО И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНИТЕ НОВАЦИ И МОГИЛА БЕЗ ВОДА, ПРИВАТНА ФИРМА СКИНА ЕДНА ОД ГЛАВНИТЕ ВОДОВОДНИ ЦЕВКИ

ПОЛОВИНА БИТОЛА, КАКО И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНИТЕ НОВАЦИ И МОГИЛА БЕЗ ВОДА, ПРИВАТНА ФИРМА СКИНА ЕДНА ОД ГЛАВНИТЕ ВОДОВОДНИ ЦЕВКИ

Половина Битола сосе централното подрачје, како и делови од соседните општини Новаци и Могила се без вода откако при интервенција на инфраструктура на ...
ДВЕ НЕДЕЛИ СЕ БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ СЕЛАТА ФАЛИШЕ И САРАЌИНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ЦЕВКОВОДОТ, СПАС СЕ БАРА ВО КОПАЊЕ БУНАР

ДВЕ НЕДЕЛИ СЕ БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ СЕЛАТА ФАЛИШЕ И САРАЌИНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ЦЕВКОВОДОТ, СПАС СЕ БАРА ВО КОПАЊЕ БУНАР

Две недели во тетовските села Фалише и Сараќино нема вода за пиење. Од Јавното комунално претпријатие „Тетово“ сите овие денови работат, но сé уште не ...
ПОРАДИ ДЕФЕКТ, ЧЕТИРИ ДЕНА СЕ БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ТЕТОВСКИТЕ СЕЛА ФАЛИШЕ И САРАЌИНО

ПОРАДИ ДЕФЕКТ, ЧЕТИРИ ДЕНА СЕ БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ТЕТОВСКИТЕ СЕЛА ФАЛИШЕ И САРАЌИНО

Од средата, жителите на тетовските села Фалише и Сараќино се без вода за пиење. И покрај големите напори на ЈКП „Тетово“, дефектот на водоводната мреж ...
ПРЕКИНАТО ПРОИЗВОДСТВОТО НА СТРУЈА ВО РЕК ОСЛОМЕЈ ПОРАДИ ПУКНАТА ЦЕВКА

ПРЕКИНАТО ПРОИЗВОДСТВОТО НА СТРУЈА ВО РЕК ОСЛОМЕЈ ПОРАДИ ПУКНАТА ЦЕВКА

Од денеска е прекинато производството на струја во РЕК Осломеј. Како што велат од Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), 48-часовниот прекин во работа ...
ШТИПЈАНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ИМААТ ПРОБЛЕМИ СО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО, ОПШТИНАТА САКА ДА ГО ОБНОВИ ВОДОВОДОТ СО ПАРИТЕ ЗА КАРГО АЕРОДРОМОТ

ШТИПЈАНИ ЧЕТИРИ ДЕНА ИМААТ ПРОБЛЕМИ СО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО, ОПШТИНАТА САКА ДА ГО ОБНОВИ ВОДОВОДОТ СО ПАРИТЕ ЗА КАРГО АЕРОДРОМОТ

Откако Штип во понеделникот цел ден беше без вода за пиење, чешмите и во следните три дена секнуваа секое утро, па до пладне. Од ЈП „Исар“, кое е з ...
ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДОТ, ШТИПЈАНИ ЦЕЛ ДЕН СЕ СНАБДУВААТ СО ВОДА ОД ПРИРОДНИТЕ ЧЕШМИ И ПРОДАВНИЦИТЕ

ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДОТ, ШТИПЈАНИ ЦЕЛ ДЕН СЕ СНАБДУВААТ СО ВОДА ОД ПРИРОДНИТЕ ЧЕШМИ И ПРОДАВНИЦИТЕ

Во последните неколку години, штипјани се почесто се снабдуваат со техничка вода од чешми, а за пиење од продавници. Така е и денеска, кога во раните ...
ДРАЧЕВО И ДОЛНО ЛИСИЧЕ ОД ВЧЕРА СЕ БЕЗ ВОДА, ОД „ВОДОВОД“ ВЕЛАТ ПУКНАТА Е ГОЛЕМА ЦЕВКА, ВО ТЕКОТ НА ДЕНОТ ДЕФЕКТОТ ЌЕ БИДЕ РЕШЕН

ДРАЧЕВО И ДОЛНО ЛИСИЧЕ ОД ВЧЕРА СЕ БЕЗ ВОДА, ОД „ВОДОВОД“ ВЕЛАТ ПУКНАТА Е ГОЛЕМА ЦЕВКА, ВО ТЕКОТ НА ДЕНОТ ДЕФЕКТОТ ЌЕ БИДЕ РЕШЕН

Од синоќа населбите Драчево, Усје, Долно Лисиче како и другите приградските населени места од тој дел на Скопје се без вода. Пукната е цевка со профил ...
1 2 3 5 10 / 50 НАПИСИ