Таг: детектив

СМЕНЕТ ДИРЕКТОРОТ НА МКЦ ОТИ НЕ САКАЛ ДА ГО ВРАБОТИ БЕНИ ШАЌИРИ, АРСОВСКА ЗА НОВ В.Д. ДИРЕКТОР ПОСТАВИ ДЕТЕКТИВ

СМЕНЕТ ДИРЕКТОРОТ НА МКЦ ОТИ НЕ САКАЛ ДА ГО ВРАБОТИ БЕНИ ШАЌИРИ, АРСОВСКА ЗА НОВ В.Д. ДИРЕКТОР ПОСТАВИ ДЕТЕКТИВ

Досегашниот директор на Младинскиот културен центар (МКЦ) Ванчо Богоев е разрешен од функцијата и на негово место Данела Арсовска го назначи Никола Ал ...
ХОЛАНДСКИ ДЕТЕКТИВ НАЈДЕ СЛИКА ОД ПИКАСО УКРАДЕНА ПРЕД 20 ГОДИНИ

ХОЛАНДСКИ ДЕТЕКТИВ НАЈДЕ СЛИКА ОД ПИКАСО УКРАДЕНА ПРЕД 20 ГОДИНИ

Холандскиот детектив за уметнички дела Артур Бренд објави дека пронашол вредна слика од Пабло Пикасо, која пред 20 години била украдена од луксузна ја ...
2 / 2 НАПИСИ