Таг: дежурство

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЌЕ ДЕЖУРА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЌЕ ДЕЖУРА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

Јавниот обвинител на Македонија Љубомир Јовески формирал привремена комисија во Обвинителството за евентуални кривични дела поврзани со гласањето на р ...
МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ БАРААТ ЗА РАБОТА НОЌЕ ДА ИМ СЕ ИСПЛАЌА ДЕЖУРСТВО КАКО И НА ЛЕКАРИТЕ

МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ БАРААТ ЗА РАБОТА НОЌЕ ДА ИМ СЕ ИСПЛАЌА ДЕЖУРСТВО КАКО И НА ЛЕКАРИТЕ

Медицинските сестри бараат промена на Законот за здравствена заштита, со кои нивната ноќна работа ќе биде прифатена како дежурство, исто како и за лек ...
ЌЕ ОБЕЗБЕДИМЕ ПРОСТОРИЈА ЗА ОДМОР НА СПЕЦИЈАЛИЗАНТИТЕ ОТИ БЕЗ НИВ НЕ МОЖЕМЕ ДА РАБОТИМЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА НА ГИНЕКОЛОГИЈА

ЌЕ ОБЕЗБЕДИМЕ ПРОСТОРИЈА ЗА ОДМОР НА СПЕЦИЈАЛИЗАНТИТЕ ОТИ БЕЗ НИВ НЕ МОЖЕМЕ ДА РАБОТИМЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА НА ГИНЕКОЛОГИЈА

Клиниката за гинекологија и акушерство ќе обезбеди просторија за специјализантите што работат во оваа јавна здравствена установа, за да можат по долги ...
ПОЛИЦИЈАТА ТРАГА ПО НАПАЃАЧОТ ШТО ПРОБОДЕ ЛЕКАР ОД КЛИНИКАТА ЗА ТОКСИКОЛОГИЈА

ПОЛИЦИЈАТА ТРАГА ПО НАПАЃАЧОТ ШТО ПРОБОДЕ ЛЕКАР ОД КЛИНИКАТА ЗА ТОКСИКОЛОГИЈА

Министерството за внатрешни работи потврди дека вчеравечер лекар од Клиниката за токсикологија бил нападнат пред Клиничкиот центар и бил повреден со о ...
ДОКТОР ОД КЛИНИКАТА ЗА ТОКСИКОЛОГИЈА ПРОБОДЕН СО НОЖ НА ВЛЕЗОТ НА КЛИНИЧКИ

ДОКТОР ОД КЛИНИКАТА ЗА ТОКСИКОЛОГИЈА ПРОБОДЕН СО НОЖ НА ВЛЕЗОТ НА КЛИНИЧКИ

Доктор од Клиниката за токсикологија вчера вечер околу 19.30 часот е прободен со нож од непознато лице. Повредениот лекар е хоспитализиран на Клиникат ...
5 / 5 НАПИСИ