Таг: дигитален сертификат

ДИГИТАЛНА КОВИД ПРОПУСНИЦА СО ПОДАТОЦИ ЗА ВАКЦИНА, ПЦР ТЕСТ И АНТИТЕЛА ЌЕ СЕ ИЗДАВА ОД СЛЕДНАТА НЕДЕЛА, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

ДИГИТАЛНА КОВИД ПРОПУСНИЦА СО ПОДАТОЦИ ЗА ВАКЦИНА, ПЦР ТЕСТ И АНТИТЕЛА ЌЕ СЕ ИЗДАВА ОД СЛЕДНАТА НЕДЕЛА, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

Следната недела ќе почнеме со издавање на „грин пас“, тоа ќе биде оној електронски кју-ар (QR) код, во кој ќе има податоци за вакцината, ПЦР тест и ев ...
ОТКАКО ИСТЕКОА ЗДРАВСТВЕНИТЕ КАРТИЧКИ МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ УПАТСТВО КАКО ДА ГИ КОРИСТАТ ТОКЕНИТЕ ЗА ПРИЈАВА НА ПАЦИЕНТИ

ОТКАКО ИСТЕКОА ЗДРАВСТВЕНИТЕ КАРТИЧКИ МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ УПАТСТВО КАКО ДА ГИ КОРИСТАТ ТОКЕНИТЕ ЗА ПРИЈАВА НА ПАЦИЕНТИ

Матичните лекари реагираат дека сѐ уште немаат никакво упатство ниту од Фондот за здравствено осигурување, ниту од Министерството за здравство како ќе ...
НОВИ ЗДРАВСТВЕНИ КАРТИЧКИ НЕМА ДА ИМА, ЛЕКАРИТЕ ДА СИ НАБАВАТ ДИГИТАЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ДА ВЛЕЗАТ ВО СИСТЕМОТ

НОВИ ЗДРАВСТВЕНИ КАРТИЧКИ НЕМА ДА ИМА, ЛЕКАРИТЕ ДА СИ НАБАВАТ ДИГИТАЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ДА ВЛЕЗАТ ВО СИСТЕМОТ

Печатење нови електронски здравствени картички засега нема, а лекарите на кои до крајот на годината ќе им истече картичката за да можат да влезат во з ...
3 / 3 НАПИСИ