Таг: дискотеки

ПОСЛЕДНО ЛЕТО ЗА ДИСКОТЕКИТЕ ВО ПАРК, ЌЕ СЕ УРИВААТ ПОРАДИ НОВИОТ ЗАБАВЕН ПАРК

ПОСЛЕДНО ЛЕТО ЗА ДИСКОТЕКИТЕ ВО ПАРК, ЌЕ СЕ УРИВААТ ПОРАДИ НОВИОТ ЗАБАВЕН ПАРК

Летните дискотеки во Градскиот парк ќе се уриваат и на нивно место ќе се наоѓа новиот забавен парк. Според проектот кој на 28 мај го презентираше г ...
СЕДУМ ДИСКОТЕКИ НЕМАА ЛИЦЕНЦИ ЗА РАБОТА, РЕЧЕ ЗАЕВ ЗА АКЦИЈАТА НА МВР ВИКЕНДОВ

СЕДУМ ДИСКОТЕКИ НЕМАА ЛИЦЕНЦИ ЗА РАБОТА, РЕЧЕ ЗАЕВ ЗА АКЦИЈАТА НА МВР ВИКЕНДОВ

Има реакции за акцијата на полицијата во саботата вечерта кога беа приведени неколку лица и беше извршена контрола во седум ноќни клубови во Скопје, н ...
ПОЛИЦИЈАТА ВЛЕГЛА СО ОРУЖЈЕ ВО ДИСКОТЕКИ НИЗ СКОПЈЕ, ОТИ БИЛЕ НАПАДНАТИ ПОЛИЦАЈЦИ ПРИ ДАНОЧНА ИНСПЕКЦИЈА, НЕОФИЦИЈАЛНО ВЕЛАТ ОД МВР

ПОЛИЦИЈАТА ВЛЕГЛА СО ОРУЖЈЕ ВО ДИСКОТЕКИ НИЗ СКОПЈЕ, ОТИ БИЛЕ НАПАДНАТИ ПОЛИЦАЈЦИ ПРИ ДАНОЧНА ИНСПЕКЦИЈА, НЕОФИЦИЈАЛНО ВЕЛАТ ОД МВР

Управата за јавни приходи и Пазарната инспекција со асистенција на полицијата ноќеска извршила рација во неколку ноќни клубови во Скопје, што ги налут ...
3 / 3 НАПИСИ