Таг: дневна болница

ГИНЕКОЛОГИЈА ДОБИ ДНЕВНА БОЛНИЦА ЗА АБОРТУСИ, ЌЕ СЕ НАБАВИ И РОБОТ-ХИРУРГ

ГИНЕКОЛОГИЈА ДОБИ ДНЕВНА БОЛНИЦА ЗА АБОРТУСИ, ЌЕ СЕ НАБАВИ И РОБОТ-ХИРУРГ

Гинеколошко-акушерската клиника во Скопје (ГАК) доби нов простор за Дневната болница и сала за киретажа. Станува збор за современо опремен мини центар ...
ДНЕВНАТА БОЛНИЦА НА КЛИНИКАТА ЗА ХЕМАТОЛОГИЈА РЕНОВИРАНА И СО НОВА ОПРЕМА

ДНЕВНАТА БОЛНИЦА НА КЛИНИКАТА ЗА ХЕМАТОЛОГИЈА РЕНОВИРАНА И СО НОВА ОПРЕМА

Комплетно е реновирана дневната болница на Клиниката за хематологија. По долги години, целосно се подобрени условите на одделот каде што се спроведува ...
2 / 2 НАПИСИ