Таг: донација

1 2 3 4 5 20 30 / 194 НАПИСИ
ОД ПАНКРЕАТИТИ ДО КРВАРЕЊА НА ДЕБЕЛО ЦРЕВО ИМА КАЈ ПОСТКОВИД ПАЦИЕНТИ НА ГАСТРОЕНТЕРОХЕПАТОЛОГИЈА

ОД ПАНКРЕАТИТИ ДО КРВАРЕЊА НА ДЕБЕЛО ЦРЕВО ИМА КАЈ ПОСТКОВИД ПАЦИЕНТИ НА ГАСТРОЕНТЕРОХЕПАТОЛОГИЈА

Зголемен број на пациенти со постковид компликации биле регистрирани во изминатиот период на Клиниката за гастроентерохепатологија, рече директорката ...
ФРАНЦИЈА ДОНИРАШЕ ПРОТИВПОЖАРНИ ВОЗИЛА И ОПРЕМА ВО БИТОЛА, КОЊАНОВСКИ РЕЧЕ СЕ ИЗРАБОТУВА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА НОВА СТАНИЦА

ФРАНЦИЈА ДОНИРАШЕ ПРОТИВПОЖАРНИ ВОЗИЛА И ОПРЕМА ВО БИТОЛА, КОЊАНОВСКИ РЕЧЕ СЕ ИЗРАБОТУВА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА НОВА СТАНИЦА

Две противпожарни возила за теренско гансење на пожари, посебно во шумски услови, џип и приколка со коплетна и дополнителна опрема донираше Франција з ...
ТУРЦИЈА ЌЕ ГО ПОДАРИ ДРОНОТ ЗА КОЈ ЛИТВАНЦИТЕ СОБРАА ПЕТ МИЛИОНИ ЕВРА СО ЦЕЛ ДА Ѝ ПОМОГНАТ НА УКРАИНА

ТУРЦИЈА ЌЕ ГО ПОДАРИ ДРОНОТ ЗА КОЈ ЛИТВАНЦИТЕ СОБРАА ПЕТ МИЛИОНИ ЕВРА СО ЦЕЛ ДА Ѝ ПОМОГНАТ НА УКРАИНА

Турција ќе ѝ подари борбен дрон на Литванија што потоа ќе биде предаден на Украина, откако Литванците донираа над пет милиони евра за да се купи едно ...
ГЕРМАНИЈА ДОНИРАШЕ ВОЗИЛА И ОПРЕМА ОД 675 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ПОЛИЦИЈАТА

ГЕРМАНИЈА ДОНИРАШЕ ВОЗИЛА И ОПРЕМА ОД 675 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ПОЛИЦИЈАТА

Германската амбасада во Скопје донираше возила и опрема во вредност од 675 илјади евра за потребите на Одделот за гранични работи и миграција при Биро ...
СО ЈАПОНСКИ ГРАНТ ОД 813.000 ЕВРА ОБЕЗБЕДЕНА ОПРЕМА ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ПОСТКОВИД ПАЦИЕНТИ НА КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ

СО ЈАПОНСКИ ГРАНТ ОД 813.000 ЕВРА ОБЕЗБЕДЕНА ОПРЕМА ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ПОСТКОВИД ПАЦИЕНТИ НА КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ

Со јапонски грант обезбедена е медицинска опрема за лекување постковид пациенти на Клиниката за инфективни и фебрилни болести и КАРИЛ, како и во ГОБ „ ...
МАКЕДОНСКИОТ ЦРВЕН КРСТ ИЗДВОИ 10 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ВО УКРАИНА, ГРАЃАНИТЕ И ФИРМИТЕ МОЖАТ ДА ДОНИРААТ НА СМЕТКИ И НА ТЕЛЕФОНОТ 143 400

МАКЕДОНСКИОТ ЦРВЕН КРСТ ИЗДВОИ 10 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ВО УКРАИНА, ГРАЃАНИТЕ И ФИРМИТЕ МОЖАТ ДА ДОНИРААТ НА СМЕТКИ И НА ТЕЛЕФОНОТ 143 400

Македонскиот Црвен крст како солидарна помош за настраданото население на Украина издвои 10.000 евра кои ќе бидат префрлени на украинскиот Црвен крст, ...
НАРОДНА БАНКА ИМА ОБВРСКА ДА НАБАВУВА МЕСЕН НАРЕЗОК ЗА КРИЗНА СОСТОЈБА, НА ОГЛАС БАРА КОМУ ДА ДОНИРА 75 КОНЗЕРВИ

НАРОДНА БАНКА ИМА ОБВРСКА ДА НАБАВУВА МЕСЕН НАРЕЗОК ЗА КРИЗНА СОСТОЈБА, НА ОГЛАС БАРА КОМУ ДА ДОНИРА 75 КОНЗЕРВИ

Народната банка на Република Северна Македонија (НБРСМ) преку оглас донира 75 конзерви говедски месен нарезок. Бидејќи е необично главната монетарна и ...
ШВАЈЦАРСКАТА АМБАСАДА ДОНИРАШЕ ТЕРЕНСКО ПРОТИВПОЖАРНО ВОЗИЛО ЗА ВЕЛЕШКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ

ШВАЈЦАРСКАТА АМБАСАДА ДОНИРАШЕ ТЕРЕНСКО ПРОТИВПОЖАРНО ВОЗИЛО ЗА ВЕЛЕШКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ

Противпожарната единица од Велес доби теренско возило за гаснење пожари, потребно за условите во градот. Тоа е донација од Амбасадата на Швајцарија во ...
БОЛНИЦАТА „СВЕТИ ЕРАЗМО“ ВО ОХРИД ОД ЕУ ДОБИ АПАРАТ ЗА КОМПЈУТЕРСКО СНИМАЊЕ, ПРВ ВО РЕГИОНОТ ПО ПОЛА ВЕК

БОЛНИЦАТА „СВЕТИ ЕРАЗМО“ ВО ОХРИД ОД ЕУ ДОБИ АПАРАТ ЗА КОМПЈУТЕРСКО СНИМАЊЕ, ПРВ ВО РЕГИОНОТ ПО ПОЛА ВЕК

Специјална болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо” во Охрид за првпат после 50 години доби апарат за компјутерско снимање со магнетна резо ...
СТРУШКАТА И ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА ДОБИЈА ЕХОГРАФСКИ АПАРАТ И МОБИЛЕН РЕНТГЕН, ДОНАЦИЈА ОД ЈАПОНСКАТА АМБАСАДА

СТРУШКАТА И ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА ДОБИЈА ЕХОГРАФСКИ АПАРАТ И МОБИЛЕН РЕНТГЕН, ДОНАЦИЈА ОД ЈАПОНСКАТА АМБАСАДА

Јавните здравствените установи на Охрид и Струга денеска, во рамките на Грант програмата за мали проекти за човекова безбедност (GGP) од Јапонија, доб ...
1 2 3 4 5 20 30 / 194 НАПИСИ