Таг: донација

1 2 3 4 22 20 / 218 НАПИСИ
„АЛКАЛОИД“ И СОС ДЕТСКО СЕЛО ОДБЕЛЕЖАА ЕДНА ГОДИНА СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО

„АЛКАЛОИД“ И СОС ДЕТСКО СЕЛО ОДБЕЛЕЖАА ЕДНА ГОДИНА СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО

„Алкалоид“ и СОС Детско село одбележаа една година стратешко партнерство во рамките на кое компанијата донираше 2 милиони денари. Минатиот декември, е ...
ЦЕЛА ГОДИНА СМЕ ПОКРИЕНИ СО ЛЕКОВИТЕ ШТО НИ ГИ НОСАТ, ВЕЛАТ ОД БОЛНИЦАТА ВО ОТЕШЕВО КАДЕ ХОЛАНДСКИОТ БРАЧЕН ПАР БАРС ДОНИРАШЕ ПОМОШ ПО 32. ПАТ

ЦЕЛА ГОДИНА СМЕ ПОКРИЕНИ СО ЛЕКОВИТЕ ШТО НИ ГИ НОСАТ, ВЕЛАТ ОД БОЛНИЦАТА ВО ОТЕШЕВО КАДЕ ХОЛАНДСКИОТ БРАЧЕН ПАР БАРС ДОНИРАШЕ ПОМОШ ПО 32. ПАТ

Холандските хуманитарци, брачниот пар Кес и Јохана Барс и годинава го потврдија нивното пријателство и великодушност кон македонскиот народ, донирајќи ...
ФОНДАЦИЈАТА НА ЗАЕВ Ѝ ПОДАРИ НА ПОЛИЦИЈАТА ШЕСТ МОТОРИ

ФОНДАЦИЈАТА НА ЗАЕВ Ѝ ПОДАРИ НА ПОЛИЦИЈАТА ШЕСТ МОТОРИ

Фондацијата Заев на поранешниот премиер Зоран Заев ѝ донираше 6 скутери на полицијата, соопшти министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. „Во ...
ФИРМА ОД ЏЕПЧИШТЕ Ѝ ДАВА ДОНАЦИЈА НА ОПШТИНА ТЕТОВО СО КОЈА ЌЕ СЕ ПЛАТИ ИЗРАБОТКА НА ДУП

ФИРМА ОД ЏЕПЧИШТЕ Ѝ ДАВА ДОНАЦИЈА НА ОПШТИНА ТЕТОВО СО КОЈА ЌЕ СЕ ПЛАТИ ИЗРАБОТКА НА ДУП

Општина Тетово ќе прими донација од приватна фирма за да се изработи Детален урбанистички план за неколку урбани блокови во Тетово. Оваа одлука за при ...
НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ДОБИ КОНЦЕРТЕН КЛАВИР „ПЕТРОФ“, ДОНАЦИЈА ОД ЧЕШКАТА АМБАСАДА

НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ДОБИ КОНЦЕРТЕН КЛАВИР „ПЕТРОФ“, ДОНАЦИЈА ОД ЧЕШКАТА АМБАСАДА

Националната опера и балет (НОБ) доби концертен клавир од брендот „петроф“, донација од Чешката амбасада во Македонија. Донацијата вечерва ја предаде ...
ФРАНЦУСКА ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА ДОНИРАШЕ КРЕВЕТИ ЗА КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП

ФРАНЦУСКА ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА ДОНИРАШЕ КРЕВЕТИ ЗА КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП

Хуманитарната асоцијација „Алзас Македонија-Алма“ со седиште во Стразбур денеска ја достави донацијата од десет нови автоматизирани болнички кревети и ...
БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА ДОБИ СОВРЕМЕНА ОПРЕМА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ПРЕДКАНЦЕРОЗНИ ПРОМЕНИ НА ГРЛОТО НА МАТКАТА

БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА ДОБИ СОВРЕМЕНА ОПРЕМА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ПРЕДКАНЦЕРОЗНИ ПРОМЕНИ НА ГРЛОТО НА МАТКАТА

Зачудувачки е што во денешно време во државата сѐ уште се користи нож за конизација за остранување на предканцерозни промени на грлото на матката, ве ...
СО ДОНАЦИЈА ОД 80.000 ЕВРА ЈАПОНИЈА РЕНОВИРАШЕ ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ ВО КИЧЕВО  

СО ДОНАЦИЈА ОД 80.000 ЕВРА ЈАПОНИЈА РЕНОВИРАШЕ ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ ВО КИЧЕВО  

Основното училиште "Д-р Владимир Поледжиноски" во Кичево е реновирано со донација на амбасадата на Јапонија во земјава. Со донацијата од 80.500 евра в ...
30.000 ЕВРА ПОМОШ ЗА СЛОВЕНИЈА ЗА САНИРАЊЕ НА ШТЕТИТЕ ОД НЕВРЕМЕТО

30.000 ЕВРА ПОМОШ ЗА СЛОВЕНИЈА ЗА САНИРАЊЕ НА ШТЕТИТЕ ОД НЕВРЕМЕТО

Повеќе од 30.000 евра се собрани за санирање на штетите од невремето во Словенија од Друштвото на словенечки и македонски стопанственици. Голем дел о ...
НА ИНИЦИЈАТИВА НА ИСЕЛЕНИЦИТЕ, ШВАЈЦАРСКАТА ОПШТИНА ФРИБОРГ ДОНИРАШЕ ВОЗИЛА И ОПРЕМА ЗА БОСИЛОВО ВРЕДНА 80.000 ФРАНЦИ

НА ИНИЦИЈАТИВА НА ИСЕЛЕНИЦИТЕ, ШВАЈЦАРСКАТА ОПШТИНА ФРИБОРГ ДОНИРАШЕ ВОЗИЛА И ОПРЕМА ЗА БОСИЛОВО ВРЕДНА 80.000 ФРАНЦИ

На иницијатива на македонските иселеници во Швајцарија, тамошната Општина Фриборг донираше возила и опрема на Општина Босилово во вредност од околу 80 ...
1 2 3 4 22 20 / 218 НАПИСИ