Таг: дрво за огрев

БИТОЛЧАНИ ПЛАТИЛЕ, А НЕ ГИ ДОБИЛЕ ДРВАТА ЗА ОГРЕВ

БИТОЛЧАНИ ПЛАТИЛЕ, А НЕ ГИ ДОБИЛЕ ДРВАТА ЗА ОГРЕВ

Грејната сезона почна од пред еден месец, а во Битола сè уште има семејства кои не добиле дрва за огрев иако на време ги платиле. Битолчанката Ивана А ...
1 / 1 НАПИСИ