Таг: држава

ПАНДЕВ И ЕЛМАС

ПАНДЕВ И ЕЛМАС

Што сакаат да докажат со попишувањето на дијаспората? Да се фалат колку многу се иселиле поради нив? ...
ДОАЃА ВРЕМЕ НА РЕД И ПРАВДА, ОПОЗИЦИЈАТА ДА ПОКАЖЕ ДРЖАВНИЧКО ОДНЕСУВАЊЕ, РЕЧЕ ЗАЕВ НА ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

ДОАЃА ВРЕМЕ НА РЕД И ПРАВДА, ОПОЗИЦИЈАТА ДА ПОКАЖЕ ДРЖАВНИЧКО ОДНЕСУВАЊЕ, РЕЧЕ ЗАЕВ НА ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

Ја извадивме државата на прав пат и сега почнуваме да чекориме по европскиот пат, рече премиерот Зоран Заев на прославата на Денот на независноста - 8 ...
НАШАТА ЗЕМЈА Е СЕКУЛАРНА И ДРЖАВАТА НЕМА ДА СЕ МЕША ВО ИЗБОРОТ НА РЕИС, РЕЧЕ ЗАЕВ

НАШАТА ЗЕМЈА Е СЕКУЛАРНА И ДРЖАВАТА НЕМА ДА СЕ МЕША ВО ИЗБОРОТ НА РЕИС, РЕЧЕ ЗАЕВ

Владата нема намера да се меша во изборот на реис на Исламската верска заедница и никој не помислува да го менува секуларниот карактер на државата, ка ...
ДЕТСКОТО ОДМОРАЛИШТЕ НА ПЕЛИСТЕР ДВЕ ГОДИНИ БЕЗ ДЕЦА

ДЕТСКОТО ОДМОРАЛИШТЕ НА ПЕЛИСТЕР ДВЕ ГОДИНИ БЕЗ ДЕЦА

Спуштена рампа нѐ пречека пред некогаш најпопуларното и едно од најубавите детски одморалишта во земјава, „Пелистер“ на Баба Планина. Ова е втора годи ...
ЗОРАН ЗАЕВ ПРЕД СЈО, ДРОН ГИ НАДЛЕТУВА ДЕМОНСТРАНТИТЕ

ЗОРАН ЗАЕВ ПРЕД СЈО, ДРОН ГИ НАДЛЕТУВА ДЕМОНСТРАНТИТЕ

Активисти на Шарената револуција и огромен број граѓани го преполнија просторот пред Специјално јавно обвинителство (СЈО). Нови демонстранти доаѓаат о ...
5 / 5 НАПИСИ