Таг: Државната изборна комисија (ДИК)

УРЕДИТЕ ЗА ОТПЕЧАТОК ОД ПРСТ ОСТАНУВААТ И ВО ВТОРИОТ ИЗБОРЕН КРУГ, НО ОДБОРИТЕ СЕ ПООБУЧЕНИ И ТЕХНИЧКИТЕ ЛИЦА ЌЕ БИДАТ ПОБРОЈНИ, РЕЧЕ ДАШТЕВСКИ

УРЕДИТЕ ЗА ОТПЕЧАТОК ОД ПРСТ ОСТАНУВААТ И ВО ВТОРИОТ ИЗБОРЕН КРУГ, НО ОДБОРИТЕ СЕ ПООБУЧЕНИ И ТЕХНИЧКИТЕ ЛИЦА ЌЕ БИДАТ ПОБРОЈНИ, РЕЧЕ ДАШТЕВСКИ

Уредите за отпечаток од прст ќе се применуваат и во вториот круг гласање на локалните избори, само што овој пат се очекува процесот да се одвива брзо ...
ВО МИЗЕРНИ УСЛОВИ РАБОТИ ПОДРАЧНОТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ДИК ВО КУМАНОВО

ВО МИЗЕРНИ УСЛОВИ РАБОТИ ПОДРАЧНОТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ДИК ВО КУМАНОВО

Во мизерни услови работи подрачното одделение на Државната изборна комисија (ДИК) во Куманово, каде што се собираат потписи за независните кандидати и ...
2 / 2 НАПИСИ