Таг: Дуња

ДИК СИ Е КРИВА ШТО ИМ ПАДНА СЕРВЕРОТ, АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ РАБОТИ БЕСПРЕКОРНО, ВЕЛИ АЛЕКСАНДАР ПАЈКОВСКИ ОД „ДУНА“

ДИК СИ Е КРИВА ШТО ИМ ПАДНА СЕРВЕРОТ, АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ РАБОТИ БЕСПРЕКОРНО, ВЕЛИ АЛЕКСАНДАР ПАЈКОВСКИ ОД „ДУНА“

Компјутерската фирма „Дуна“, која ја изработи апликацијата за изборните резултати на веб сајтот на Државната изборна комисија, вели дека нема никаква ...
АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ИЗБОРИТЕ Е БЕСПРЕКОРНА, ЦЕЛ СМЕ НА СОФТВЕРСКИ ТЕРОРИЗАМ ОД СТРАНСКИ СИЛИ, ВЕЛАТ ОД „ДУНА“

АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ИЗБОРИТЕ Е БЕСПРЕКОРНА, ЦЕЛ СМЕ НА СОФТВЕРСКИ ТЕРОРИЗАМ ОД СТРАНСКИ СИЛИ, ВЕЛАТ ОД „ДУНА“

Апликацијата за следење на резултатите од изборите е беспрекорна, проблемот се јави затоа што страната беше хакирана, велат од компјутерската фирма „Д ...
СЛОНИЦИТЕ ДУЊА И ДАЕЛА ОД БЕЛГИЈА СТИГНАА ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

СЛОНИЦИТЕ ДУЊА И ДАЕЛА ОД БЕЛГИЈА СТИГНАА ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

Белгиските слоници Дуња и Даела денеска стигнаа во скопската Зоолошка градина. Тие беа транспортирани од Белгија со камиони и до сабота ќе бидат во ка ...
3 / 3 НАПИСИ