Таг: Дунавка Трифуновска

МВР СО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА РАЗРЕШЕНИОТ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ, ЈА ВРАБОТИЛ СОПРУГАТА ДУНАВКА ЗА ДА ОДАТ СО ДРЖАВНИ ПАРИ НА СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА ВО СТРАНСТВО И ПРАВЕЛ НЕЗАКОНСКИ НАБАВКИ

МВР СО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА РАЗРЕШЕНИОТ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ, ЈА ВРАБОТИЛ СОПРУГАТА ДУНАВКА ЗА ДА ОДАТ СО ДРЖАВНИ ПАРИ НА СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА ВО СТРАНСТВО И ПРАВЕЛ НЕЗАКОНСКИ НАБАВКИ

Министерството за внатрешни работи денеска поднесе кривична пријава против поранешниот претседател на Советот за унапредување и надзор на ревизијата В ...
ВЛАДАТА ГО РАЗРЕШИ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ОТКАКО ЈА АНГАЖИРАШЕ ЖЕНА МУ ДУНАВКА ДА МУ ПОМАГА ВО ИНСТИТУЦИЈА КАДЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ

ВЛАДАТА ГО РАЗРЕШИ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ОТКАКО ЈА АНГАЖИРАШЕ ЖЕНА МУ ДУНАВКА ДА МУ ПОМАГА ВО ИНСТИТУЦИЈА КАДЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ

Владата го разреши Ване Цветанов од функцијата претседател на Совет за унапредување и надзор на ревизијата. Од Владата потврдуваат дека на денешната с ...
ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ЈА АНГАЖИРАЛ ЖЕНА МУ ДУНАВКА ДА МУ ПОМАГА ВО ДРЖАВНАТА ИНСТИТУЦИЈА КАДЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ

ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ЈА АНГАЖИРАЛ ЖЕНА МУ ДУНАВКА ДА МУ ПОМАГА ВО ДРЖАВНАТА ИНСТИТУЦИЈА КАДЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ

Ване Цветанов, како претседател на државната институција Совет за унапредување и надзор на ревизијата, ја ангажирал жена му Дунавка Трифуновска да му ...
3 / 3 НАПИСИ