Таг: Душко Ѓорѓиев

ПАЦИЕНТИТЕ НА ДИЈАЛИЗА ОСТАНУВААТ ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ЌЕ ДОБИЈАТ И ПЛУС 3 АПАРАТИ

ПАЦИЕНТИТЕ НА ДИЈАЛИЗА ОСТАНУВААТ ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ЌЕ ДОБИЈАТ И ПЛУС 3 АПАРАТИ

Пациентите кои треба да примаат дијализа во новоформираниот Ковид-центар при Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ денес ќе добијат уште три апа ...
ЕКОЛОГИСТИТЕ ОД ДЕМИРКАПИСКО БАРААТ ДА НЕ СЕ ГРАДИ ХИДРОЦЕНТРАЛА НА ДОШНИЦА ОТИ ЌЕ СНЕМА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ

ЕКОЛОГИСТИТЕ ОД ДЕМИРКАПИСКО БАРААТ ДА НЕ СЕ ГРАДИ ХИДРОЦЕНТРАЛА НА ДОШНИЦА ОТИ ЌЕ СНЕМА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ

Жителите на демиркапиското село Чифлик бараат да се одземе дозволата за градба на минихидроцентрала на реката Дошница и целосно да се ревидира проекто ...
2 / 2 НАПИСИ