Таг: ЕДС

АНЃУШЕВ ЈА ПРОДАДЕ ЕДС ЗА 4,8 МИЛИОНИ ЕВРА НА ГРЧКОТО ЕЛЕКТРОСТОПАНСТВО, СООПШТИ КОМПАНИЈАТА

АНЃУШЕВ ЈА ПРОДАДЕ ЕДС ЗА 4,8 МИЛИОНИ ЕВРА НА ГРЧКОТО ЕЛЕКТРОСТОПАНСТВО, СООПШТИ КОМПАНИЈАТА

Вицепремиерот Кочо Анѓушев денес ја продаде компанијата за трговија со електрична енергија ЕДС на грчката национална компанија за произвoдство на стру ...
ФИРМАТА НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ КОЧО АНЃУШЕВ ЌЕ ЈА МЕНУВА СОПСТВЕНИЧКАТА СТРУКТУРА, НЕГОВАТА ФУНКЦИЈА Е НЕСПОИВА СО ФУНКЦИЈАТА УПРАВИТЕЛ

ФИРМАТА НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ КОЧО АНЃУШЕВ ЌЕ ЈА МЕНУВА СОПСТВЕНИЧКАТА СТРУКТУРА, НЕГОВАТА ФУНКЦИЈА Е НЕСПОИВА СО ФУНКЦИЈАТА УПРАВИТЕЛ

По заминувањето на Кочо Анѓушев во Владата на Република Македонија, неговата фирма ЕДС почна преговори за промена на сопственичката структура. „ЕДС ...
2 / 2 НАПИСИ