Таг: Егејска Македонија

ДОБРОСОСЕДСТВО, НО ВРЗ ОСНОВА НА РЕЦИПРОЦИТЕТ, ЌЕ БИДЕ ЕДНА ОД ПОРАКИТЕ НА  СЕМАКЕДОНСКАТА СРЕДБА ЗА ИЛИНДЕН ВО ТРНОВО

ДОБРОСОСЕДСТВО, НО ВРЗ ОСНОВА НА РЕЦИПРОЦИТЕТ, ЌЕ БИДЕ ЕДНА ОД ПОРАКИТЕ НА  СЕМАКЕДОНСКАТА СРЕДБА ЗА ИЛИНДЕН ВО ТРНОВО

Ние сме за мир и добрососедство со секој народ, но кога тоа ќе почива на реципроцитет. Не можеме да прифатиме Бугарите во Македонија да ги уживаат сит ...
МЕНСТРУАЛЕН ЧЕТВРТОК

МЕНСТРУАЛЕН ЧЕТВРТОК

1 Во набиената агенда на историски настани во Македонија, на 22 август се случи уште еден историски настан. Почна судењето за организираниот напад на ...
2 / 2 НАПИСИ