Таг: ехо

ЦЕЛА ГОДИНА РАСИПАН МАМОГРАФОТ ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА, БОЛНИТЕ ОД РАК НА ДОЈКА ПЛАЌААТ ЗА ПРИВАТНИ КОНТРОЛИ

ЦЕЛА ГОДИНА РАСИПАН МАМОГРАФОТ ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА, БОЛНИТЕ ОД РАК НА ДОЈКА ПЛАЌААТ ЗА ПРИВАТНИ КОНТРОЛИ

Речиси цела година не функционира мамографот во Струмичката болница кој беше дониран пред повеќе од 10-тина години, поради што пацинтките од овој реги ...
ЗА МОВЕМБЕР НЕМА СЛОБОДЕН ТЕРМИН ЗА УРОЛОГ ВО СКОПЈЕ

ЗА МОВЕМБЕР НЕМА СЛОБОДЕН ТЕРМИН ЗА УРОЛОГ ВО СКОПЈЕ

Во месецот на подигање на свеста за машкото здравје кога и глобално, а и во Македонија се одвива кампањата „Мовембер“ мажите над 45 години задолжителн ...
2 / 2 НАПИСИ