Таг: експерт

АМЕРИКАНСКИ ЕКСПЕРТ ЗА ПЕРЕЊЕ ПАРИ УАПСЕН ЗА ПЕРЕЊЕ ПАРИ

АМЕРИКАНСКИ ЕКСПЕРТ ЗА ПЕРЕЊЕ ПАРИ УАПСЕН ЗА ПЕРЕЊЕ ПАРИ

Американски професор кој напиша книга за организиран криминал и важи за експерт за перење пари и корупција во Јужна Америка е уапсен под обвинение дек ...
ОТИ СМЕ ДЕМОКРАТИ, ПО РЕАКЦИИТЕ ОД ЈАВНОСТА СЕ ОТКАЖАВМЕ ПРОМЕНА НА ПОЛ ДА ОДИ НА ТОВАР НА ФЗОМ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ОТИ СМЕ ДЕМОКРАТИ, ПО РЕАКЦИИТЕ ОД ЈАВНОСТА СЕ ОТКАЖАВМЕ ПРОМЕНА НА ПОЛ ДА ОДИ НА ТОВАР НА ФЗОМ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Министерот за здравство Венко Филипче вели дека  по бурните реакии од јавноста се откажале од најавата да се овозможи промена на пол на товар на Фондо ...
РЕФОРМСКИТЕ ПРИОРИТЕТИ НЕ БЕА ПРОТИВ ЕДНА ПАРТИЈА, А ВО КОРИСТ НА ДРУГА, КАЖА ПРИБЕ

РЕФОРМСКИТЕ ПРИОРИТЕТИ НЕ БЕА ПРОТИВ ЕДНА ПАРТИЈА, А ВО КОРИСТ НА ДРУГА, КАЖА ПРИБЕ

Германскиот експерт Рајнхард Прибе, автор на т.н. Итни реформски приоритети, денеска не сакаше да даде свој коментар за динамиката со која власта рабо ...
3 / 3 НАПИСИ