Таг: етички кодекс

СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ Ѝ СЕ НАЛУТИ НА ЛЕНЧЕ РИСТОСКА ЗА ИЗЈАВАТА ДЕКА ТРГУВААТ СО ВЛИЈАНИЕ

СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ Ѝ СЕ НАЛУТИ НА ЛЕНЧЕ РИСТОСКА ЗА ИЗЈАВАТА ДЕКА ТРГУВААТ СО ВЛИЈАНИЕ

За изјавата на обвинителката Ленче Ристоска дека Советот на јавни обвинители е извор на тргување со влијание, дадена на конференција пред два дена, Со ...
ТИНУ-НИНУ

ТИНУ-НИНУ

Ех, кога би можеле вработените во приватните фирми да организираат еден контраштрајк и барем еден месец да не ги плаќаат придонесите за платите на држ ...
СЕ ДОГОВОРИВМЕ СО ДЕСКОСКА ДА СЕ ВИДИМЕ ЗА СЈО, А ЕДНА НЕДЕЛА НЕ МИ СЕ ЈАВУВА, ВЕЛИ ПРЕГОВАРАЧОТ НА ВМРО-ДПМНЕ МЕНКИНОСКИ

СЕ ДОГОВОРИВМЕ СО ДЕСКОСКА ДА СЕ ВИДИМЕ ЗА СЈО, А ЕДНА НЕДЕЛА НЕ МИ СЕ ЈАВУВА, ВЕЛИ ПРЕГОВАРАЧОТ НА ВМРО-ДПМНЕ МЕНКИНОСКИ

Партиски преговори за новиот Закон за Јавното обвинителство во кој треба да влезе и СЈО, што се водат во Министерството за правда, нема откако почна п ...
СО КАРАНИЦИ И НАВРЕДИ ДОНЕСЕН ЕТИЧКИОТ КОДЕКС ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА ПРАТЕНИЦИТЕ

СО КАРАНИЦИ И НАВРЕДИ ДОНЕСЕН ЕТИЧКИОТ КОДЕКС ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА ПРАТЕНИЦИТЕ

Собранието со 84 гласови „за“ го донесе Етичкиот кодекс за однесувањето на пратениците. Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски рече дека се надева ...
ПАРТИИТЕ ГО УСОГЛАСИЈА ЕТИЧКИОТ КОДЕКС ЗА ПРАТЕНИЦИТЕ, СЕ РАБОТИ НА ИЗМЕНИ НА ДЕЛОВНИКОТ, РЕЧЕ ЏАФЕРИ

ПАРТИИТЕ ГО УСОГЛАСИЈА ЕТИЧКИОТ КОДЕКС ЗА ПРАТЕНИЦИТЕ, СЕ РАБОТИ НА ИЗМЕНИ НА ДЕЛОВНИКОТ, РЕЧЕ ЏАФЕРИ

Текстот на етичкиот кодекс за пратениците е усогласен од сите парламентарни партии. „Текстот е усогласен. Се надевам дека на 11 јуни ќе биде на пле ...
ПРАТЕНИЦИТЕ ОД ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА ЗАЕДНО ПРАВАТ ЕТИЧКИ КОДЕКС ЗА ОДНЕСУВАЊЕ ВО СОБРАНИЕТО

ПРАТЕНИЦИТЕ ОД ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА ЗАЕДНО ПРАВАТ ЕТИЧКИ КОДЕКС ЗА ОДНЕСУВАЊЕ ВО СОБРАНИЕТО

Работни групи на пратениците и од власта и од опозицијата во Собранието работат на изработка на етички кодекс за пратениците. Етичкиот кодекс има за ц ...
6 / 6 НАПИСИ