Таг: Факултет за безбедност

ПОСТАРИТЕ МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ ТЕШКО ЈА ПРИФАЌААТ ГЕЈ ЗАЕДНИЦАТА, ВЕЛИ ПИТЕР РИГБИ ОД БРИТАНСКАТА НАЦИОНАЛНА ЛГБТ ПОЛИЦИСКА МРЕЖА

ПОСТАРИТЕ МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ ТЕШКО ЈА ПРИФАЌААТ ГЕЈ ЗАЕДНИЦАТА, ВЕЛИ ПИТЕР РИГБИ ОД БРИТАНСКАТА НАЦИОНАЛНА ЛГБТ ПОЛИЦИСКА МРЕЖА

Полицајци од Националната ЛГБТ полициска мрежа на Велика Британија, викендов ги обучуваа македонските полицајци и инспектори, за правата за ЛГБТ заедн ...
ЧЛЕНОВИТЕ НА ДИК ЌЕ ГИ ВРАЌАAT БОНУСИТЕ ОТКАКО ГИ ИСКАРА БЕЈЛИ

ЧЛЕНОВИТЕ НА ДИК ЌЕ ГИ ВРАЌАAT БОНУСИТЕ ОТКАКО ГИ ИСКАРА БЕЈЛИ

Членовите и вработените во Државната изборна комисија ќе ги вратат бонусите што си поделија како награда за локaлните избори откако денеска ги искара ...
2 / 2 НАПИСИ