Таг: фасада

1 3 4 545 / 45 НАПИСИ
СТИРОПОРНИТЕ ФАСАДИ ОД „СКОПЈЕ 2014“ ТРЕБА ДА СЕ ДЕМОНТИРААТ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАПАЛАТ

СТИРОПОРНИТЕ ФАСАДИ ОД „СКОПЈЕ 2014“ ТРЕБА ДА СЕ ДЕМОНТИРААТ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАПАЛАТ

Демонтирање на барокните фасадни облоги од стиропор е единствено решение за превентивна заштита од пожари на објектите кои се дел од проектот „Скопје ...
ЗА ГОЛЕМИОТ ПОЖАР ВО ЛОНДОН ПРИДОНЕЛ И МАТЕРИЈАЛОТ ЗА РАЗУБАВУВАЊЕ НА ФАСАДАТА

ЗА ГОЛЕМИОТ ПОЖАР ВО ЛОНДОН ПРИДОНЕЛ И МАТЕРИЈАЛОТ ЗА РАЗУБАВУВАЊЕ НА ФАСАДАТА

Фасадата што придонела брзо да се рашири големиот пожар во лондонскиот облакодер во кој денеска загинаа најмалку 12 луѓе била направена да се подобри ...
ВО БЕЛИОТ ДВОРЕЦ НА ВЛАДАТА ОД 22 МИЛИОНИ ЕВРА НАЈГОЛЕМ Е ПОРТРЕТОТ НА ГРУЕВСКИ

ВО БЕЛИОТ ДВОРЕЦ НА ВЛАДАТА ОД 22 МИЛИОНИ ЕВРА НАЈГОЛЕМ Е ПОРТРЕТОТ НА ГРУЕВСКИ

Во новиот ентериер на владината зграда, за чие уредување Владата на Никола Груевски потроши 5,2 милиони евра, има и 7 портрети на сите досегашни преми ...
ТАЛЕСКИ ГО ПОПРАВИ ИЗРОНЕТИОТ СТИРОПОР НА НОВОТО КИНО „МАНАКИ”

ТАЛЕСКИ ГО ПОПРАВИ ИЗРОНЕТИОТ СТИРОПОР НА НОВОТО КИНО „МАНАКИ”

Општина Битола го поправи изронетиот стиропор од фасадата на новоизграденото кино „Манаки" на Широк Сокак. Но, на фасадата останаа и понатаму украсни ...
НАПНАТО ВО КУМАНОВО, ПОЛИЦИЈАТА УПАДНА КАЈ НАЧАЛНИКОТ НА ПОЛИЦИЈАТА

НАПНАТО ВО КУМАНОВО, ПОЛИЦИЈАТА УПАДНА КАЈ НАЧАЛНИКОТ НА ПОЛИЦИЈАТА

Напнато е вечерва во Куманово откако специјалци влегоа во домот на началникот на кумановската полиција Стојанче Величковиќ. Стотина граѓани симпатизер ...
1 3 4 545 / 45 НАПИСИ