Таг: финансира

ВЛАДАТА ГО ПРЕКРШИ ВЕТУВАЊЕТО ДЕКА НЕМА ОД БУЏЕТ ДА СЕ ФИНАНСИРА КАМПАЊА НА ПАРТИИТЕ НА ИЗБОРИ, ПРЕДУПРЕДУВА ЗНМ

ВЛАДАТА ГО ПРЕКРШИ ВЕТУВАЊЕТО ДЕКА НЕМА ОД БУЏЕТ ДА СЕ ФИНАНСИРА КАМПАЊА НА ПАРТИИТЕ НА ИЗБОРИ, ПРЕДУПРЕДУВА ЗНМ

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) изразува сериозна загриженост затоа што во последните измени на Изборниот законик предложен и од власта ...
ВЛАДАТА НА ДИМИТРИЕВ СО 800 ИЛЈАДИ ЕВРА ЌЕ ФИНАНСИРА ЗДРУЖЕНИЈА ЗА ДЕСОРОСОИЗАЦИЈАТА ШТО ЈА НАЈАВИ ГРУЕВСКИ

ВЛАДАТА НА ДИМИТРИЕВ СО 800 ИЛЈАДИ ЕВРА ЌЕ ФИНАНСИРА ЗДРУЖЕНИЈА ЗА ДЕСОРОСОИЗАЦИЈАТА ШТО ЈА НАЈАВИ ГРУЕВСКИ

Владата на Република Македонија денеска објави оглас за финансиска поддршка, во вкупен износ од 50 милиони денари, односно околу 800.000 евра, на акти ...

ДЕБЕЛА КОЖА

1 Јавниот обвинител Александар Прчевски вели дека е последна будала, ама вие не треба да му верувате. Тој можеби е будала, ама не е толку. Има барем м ...
3 / 3 НАПИСИ