Таг: Фонд за пензиско и инвалидско осигурување

БЕЗДОМНИК ЗГРИЖУВА БЕЗДОМНИ ДЕЦА ВО ШТИП

БЕЗДОМНИК ЗГРИЖУВА БЕЗДОМНИ ДЕЦА ВО ШТИП

Штипјанецот Мики Трајчевски-Петковиќ повеќе од три децении води бездомнички живот. Бездомништвото му влегло под кожа и, како што вели, повеќе не може ...
СОВЕТУВАЊЕ ЗА ГЕРМАНСКА ПЕНЗИЈА ИДНИОТ МЕСЕЦ ВО СКОПЈЕ И ТЕТОВО

СОВЕТУВАЊЕ ЗА ГЕРМАНСКА ПЕНЗИЈА ИДНИОТ МЕСЕЦ ВО СКОПЈЕ И ТЕТОВО

Службеници од Германскиот фонд за пезниско осигурување на 7-ми и 8-ми следниот месец ќе оддржат советување во Македонија, за македонски граѓани кои ра ...
ИСКРШЕНА ДВОЈАЗИЧНАТА ТАБЛА НА ПЕНЗИСКИОТ ФОНД ВО ОХРИД

ИСКРШЕНА ДВОЈАЗИЧНАТА ТАБЛА НА ПЕНЗИСКИОТ ФОНД ВО ОХРИД

Утринава била искршена двојазичната табла поставена на влезот во Фондот за пензиско и инвалидско осигурување во Охрид. Според полициски извори, ошт ...
3 / 3 НАПИСИ