Таг: Габриел Ескобар

ТУЖИ МЕ!

ТУЖИ МЕ!

Нема ние да го вратиме Груевски. ...
АМЕРИКАНСКИТЕ САНКЦИИ ЗА КОРУМПИРАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ ОД БАЛКАНОТ ИМААТ ЕФЕКТ, ГРАЃАНИТЕ ТРЕБА ДА ЗНААТ ШТО ПРАВЕЛЕ, ВЕЛИ ЕСКОБАР

АМЕРИКАНСКИТЕ САНКЦИИ ЗА КОРУМПИРАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ ОД БАЛКАНОТ ИМААТ ЕФЕКТ, ГРАЃАНИТЕ ТРЕБА ДА ЗНААТ ШТО ПРАВЕЛЕ, ВЕЛИ ЕСКОБАР

Американските санкции за корумпираните политичари од Балканот имаат ефект и САД ќе продолжи со санкционирање на корумпирани функционери од регионот, в ...
СО ФРАНЦИЈА ВЕЌЕ ЗБОРУВАВМЕ ШТО Е МОЖНО ПОБРЗО ДА ПОЧНАТ ПРЕГОВОРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА СО ЕУ, ВЕЛИ ЕСКОБАР ОД СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ

СО ФРАНЦИЈА ВЕЌЕ ЗБОРУВАВМЕ ШТО Е МОЖНО ПОБРЗО ДА ПОЧНАТ ПРЕГОВОРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА СО ЕУ, ВЕЛИ ЕСКОБАР ОД СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ

Заменик помошникот на Државниот секретар на САД за Западен Балкан Габриел Ескобар вели дека веќе зборувал со Франција, која од 1 јануари го има претсе ...
РАБОТИМЕ СО НАШИТЕ ЕВРОПСКИ ПАРТНЕРИ МНОГУ БРЗО ДА СЕ СЛУЧИ ВАШАТА ЕВРОИНТЕГРАЦИЈА, КАЖА ЕСКОБАР

РАБОТИМЕ СО НАШИТЕ ЕВРОПСКИ ПАРТНЕРИ МНОГУ БРЗО ДА СЕ СЛУЧИ ВАШАТА ЕВРОИНТЕГРАЦИЈА, КАЖА ЕСКОБАР

Заменик помошникот на Државниот секретар на САД за Западен Балкан Габриел Ескобар вели дека американската влада дава силна поддршка за брза евроинтегр ...
ГАБРИЕЛ ЕСКОБАР ОД СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ УТРЕ ВО СКОПЈЕ НА СРЕДБИ СО ПЕНДАРОВСКИ И ДРУГИ ФУНКЦИОНЕРИ

ГАБРИЕЛ ЕСКОБАР ОД СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ УТРЕ ВО СКОПЈЕ НА СРЕДБИ СО ПЕНДАРОВСКИ И ДРУГИ ФУНКЦИОНЕРИ

Заменик помошникот на Државниот секретар на САД за Западен Балкан Габриел Ескобар доаѓа утре во Скопје на средби со претседателот Стево Пендаровски и ...
РЕЗЕРВНА ТАТКОВИНА

РЕЗЕРВНА ТАТКОВИНА

Како гласач, многу сакам да знам дали таа или тој што бараат моја поддршка за да носат одлуки во мое име, покрај мојата татковина имаат и друга. Кога ...
РАБОТИМЕ ДА СЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СО ПРЕКРШУВАЊЕ НА ПРАВАТА НА МАКЕДОНСКОТО МАЛЦИНСТВО ВО БУГАРИЈА, ВЕЛИ ЕСКОБАР ОД СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ ЗА 16-ТЕ ПРЕСУДИ НА СУДОТ ВО СТРАЗБУР

РАБОТИМЕ ДА СЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СО ПРЕКРШУВАЊЕ НА ПРАВАТА НА МАКЕДОНСКОТО МАЛЦИНСТВО ВО БУГАРИЈА, ВЕЛИ ЕСКОБАР ОД СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ ЗА 16-ТЕ ПРЕСУДИ НА СУДОТ ВО СТРАЗБУР

Габриел Ескобар, заменик помошникот на Државниот секретар на САД, кажа дека американската амбасадорка во Софија работи на решавање на прашањата со пре ...
ИНТЕГРАЦИЈАТА НА ЗАПАДЕН БАЛКАН Е МАЛ ЧЕКОР ЗА ЕУ, ТИЕ СЕ САМО 5 ОТСТО ОД ЕВРОПСКАТА ПОПУЛАЦИЈА, ВЕЛИ ГАБРИЕЛ ЕСКОБАР ОД СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ

ИНТЕГРАЦИЈАТА НА ЗАПАДЕН БАЛКАН Е МАЛ ЧЕКОР ЗА ЕУ, ТИЕ СЕ САМО 5 ОТСТО ОД ЕВРОПСКАТА ПОПУЛАЦИЈА, ВЕЛИ ГАБРИЕЛ ЕСКОБАР ОД СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ

САД гледаат на земјите од Западен Балкан како вистинска можност за партнерство и сакаат и Европската унија да гледа исто, посебно што тоа би било мал ...
8 / 8 НАПИСИ