Таг: Гајур Кадриу

„МАКЕДОНИЈА ПАТ“ НЕ ЈА КОСИ ТРЕВАТА ПОКРАЈ ПАТИШТАТА, ПА „ДРЖАВНИ ПАТИШТА“ ЌЕ АНГАЖИРААТ ПРИВАТНА ФИРМА

„МАКЕДОНИЈА ПАТ“ НЕ ЈА КОСИ ТРЕВАТА ПОКРАЈ ПАТИШТАТА, ПА „ДРЖАВНИ ПАТИШТА“ ЌЕ АНГАЖИРААТ ПРИВАТНА ФИРМА

Автопатот од Скопје до Гостивар, а потоа и целата делница на патот до Охрид преку Кичево и Дебрца е обраснат со трева и дрвја. Гранки висат на патот, ...
НИКАДЕ ВО СВЕТ ДОДЕКА ВРНЕ СНЕГ ПАТИШТАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧИСТИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „МАКЕДОНИЈА ПАТ“ ГАЈУР КАДРИУ

НИКАДЕ ВО СВЕТ ДОДЕКА ВРНЕ СНЕГ ПАТИШТАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧИСТИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „МАКЕДОНИЈА ПАТ“ ГАЈУР КАДРИУ

Попладнево речиси сите патни правци низ земјава се со снежни наноси. На автопатот „Пријателство“ никаде немаше камионите кои фрлаат песок. Од Гевгелиј ...
ОДРОН ОД МИНИРАЊЕ ВО КАМЕНОЛОМ БЛОКИРАШЕ ДЕЛ ОД ПАТОТ ГОСТИВАР-МАВРОВО

ОДРОН ОД МИНИРАЊЕ ВО КАМЕНОЛОМ БЛОКИРАШЕ ДЕЛ ОД ПАТОТ ГОСТИВАР-МАВРОВО

Голем одрон блокира дел од патот Кичево-Скопје, на делницата од Гостивар кон Маврово. Според информациите од ЈП„Македонија пат“ одронот се појавил око ...
МАКЕДОНИЈА ПАТ БАРА ПОМОШ ОД ПОЛИЦИЈАТА, ПОЧНА ДА ГО ЧИСТИ ЃУБРЕТО ОД СТРАЖА

МАКЕДОНИЈА ПАТ БАРА ПОМОШ ОД ПОЛИЦИЈАТА, ПОЧНА ДА ГО ЧИСТИ ЃУБРЕТО ОД СТРАЖА

Екипи на ЈП„Македонија пат“ во моментов го расчистуваат ѓубрето на патот кон Охрид во делот кај превојот Стража, кое е расфрлано долж патот, како и на ...
МПЦ-ОА ПОВИКУВА ДА НЕ СЕ ПАЛАТ БАДНИКОВИ ОГНОВИ, А ДРВАТА ДА СЕ ДОНИРААТ

МПЦ-ОА ПОВИКУВА ДА НЕ СЕ ПАЛАТ БАДНИКОВИ ОГНОВИ, А ДРВАТА ДА СЕ ДОНИРААТ

Македонската православна црква-Охридска Архиепископија ги повикува граѓаните денеска да не се палат бадникови огнови, а собраните дрва да се донираат ...
5 / 5 НАПИСИ