Таг: Гинеколошко-акушерско одделение

ГИНЕКОЛОШКО-АКУШЕРСКОТO ОДДЕЛEНИЕ ВО КУМАНОВО ЌЕ РАБОТИ ПОД ПОСЕБЕН РЕЖИМ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ, ПАЦИЕНТКИТЕ ЌЕ СЕ ЛЕКУВААТ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ

ГИНЕКОЛОШКО-АКУШЕРСКОТO ОДДЕЛEНИЕ ВО КУМАНОВО ЌЕ РАБОТИ ПОД ПОСЕБЕН РЕЖИМ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ, ПАЦИЕНТКИТЕ ЌЕ СЕ ЛЕКУВААТ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ

Поради зголемениот број здравствени работници позитивни на коронавирус, гинеколошко-акушерското одделение во Кумановската болница ќе работи под посебе ...
ОПШТИНСКИОТ ШТАБ БАРА ДА СЕ ЗАТВОРИ ГИНЕКОЛОШКО-АКУШЕРСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА

ОПШТИНСКИОТ ШТАБ БАРА ДА СЕ ЗАТВОРИ ГИНЕКОЛОШКО-АКУШЕРСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА

Општинскиот штаб за заштита и спасување на Општина Куманово, побара од Министерството за здравство да го затвори гинеколошко-акушерското одделение во ...
2 / 2 НАПИСИ