Таг: гласачко ливче

НАЗИВИТЕ НА НЕЗАВИСНИТЕ ГРАЃАНСКИ ЛИСТИ ИЗБРИШАНИ ОД ГЛАСАЧКОТО ЛИВЧЕ, ДИК ПИШАЛА „ГРУПА ИЗБИРАЧИ“

НАЗИВИТЕ НА НЕЗАВИСНИТЕ ГРАЃАНСКИ ЛИСТИ ИЗБРИШАНИ ОД ГЛАСАЧКОТО ЛИВЧЕ, ДИК ПИШАЛА „ГРУПА ИЗБИРАЧИ“

Државната изборна комисија (ДИК) го сокри називот на граѓанското движење „Шанса за Центар“ од гласачкото ливче и место „Група избирачи 'Шанса за Цента ...
ДИК ГО УТВРДИ РЕДОСЛЕДОТ НА ГЛАСАЧКОТО ЛИВЧЕ ЗА ИЗБОРИТЕ НА 12 АПРИЛ

ДИК ГО УТВРДИ РЕДОСЛЕДОТ НА ГЛАСАЧКОТО ЛИВЧЕ ЗА ИЗБОРИТЕ НА 12 АПРИЛ

Државната изборна комисија на денешната 65-та седница на јавна ждрепка го утврди редоследот на кандидатските листи на гласачкото ливче за избор на пра ...
ЧЛЕНОВИ НА ИЗБИРАЧКАТА КОМИСИЈА ЗАОКРУЖИЛЕ КАНДИДАТ СПРОТИВНО НА ВОЛЈАТА НА ГЛАСАЧОТ

ЧЛЕНОВИ НА ИЗБИРАЧКАТА КОМИСИЈА ЗАОКРУЖИЛЕ КАНДИДАТ СПРОТИВНО НА ВОЛЈАТА НА ГЛАСАЧОТ

Вчера, во полициското одделение во гостиварскот село Галате било пријавена злоупотреба на избирачкото право од членови на изборна комисија. Како што с ...
3 / 3 НАПИСИ