Таг: Глобален самит на уредници

ВРАТЕТЕ СЕ НА НОВИНАРСТВОТО, ПОРАКА ОД САМИТОТ НА УРЕДНИЦИ ВО ЛИСАБОН

ВРАТЕТЕ СЕ НА НОВИНАРСТВОТО, ПОРАКА ОД САМИТОТ НА УРЕДНИЦИ ВО ЛИСАБОН

На последниот ден од Самитот на Глобалната мрежа на уредници што се одржува во Лисабон, помалку невообичаено од главната тема за роботите, вештачката ...
ИСПРАВЕНИ ПРЕД НОВИ ПРЕЧКИ – Е ТЕМАТА НА САМИТОТ НА УРЕДНИЦИТЕ ОД СВЕТОТ ВО ЛИСАБОН

ИСПРАВЕНИ ПРЕД НОВИ ПРЕЧКИ – Е ТЕМАТА НА САМИТОТ НА УРЕДНИЦИТЕ ОД СВЕТОТ ВО ЛИСАБОН

Самитот на Глобалната мрежа на уредници почна денеска во срцето на Лисабон со поздравен говор на претседателот на мрежата Кори Хаик поставувајќи го то ...
СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ВО МАКЕДОНИЈА НЕ ДОБИЈА НАГРАДА НА САМИТОТ ВО ВИЕНА 

СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ВО МАКЕДОНИЈА НЕ ДОБИЈА НАГРАДА НА САМИТОТ ВО ВИЕНА 

Базата на податоци „Странски инвестиции под лупа“ на БИРН Македонија беше  меѓу петте номимирани за глобалната Награда за дата новинарство 2017, во ка ...
КАКО АЈКУЛА ГО ИЗЕДЕ НОВИНАРСТВОТО

КАКО АЈКУЛА ГО ИЗЕДЕ НОВИНАРСТВОТО

Македонија беше спомената на Глобалниот самит на уредници кој се одржува во Виена во еден од примерите како таканареченото „копирај – вметни“ новинарс ...
ПАНАМСКИТЕ ДОКУМЕНТИ – НОВИНАРСКО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ГОДИНАТА

ПАНАМСКИТЕ ДОКУМЕНТИ – НОВИНАРСКО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ГОДИНАТА

Тимот на германскиот весник Зидојче Цајтунг што ја започна истрагата за таканаречените „Панамски документи“ е добитник на годинашната награда “Истражу ...
5 / 5 НАПИСИ